University of Valencia logo Logo Faculty of Physical Activity and Sport Sciences Logo del portal

Formació en Bàsquet al desembre de 2020

  • December 11st, 2020
Imagen Cartel

El proper dijous 17 de desembre a les 20:30h, el tècnic protagonitzarà una xerrada que de nou es podrà seguir tant de manera presencial a l'Alqueria de l'Basket com online, una de les novetats d'el programa d'aquest any.

David Cárdenas il·lustrarà als tècnics assistents sobre com "La intenció marca el camí", un exemple de la gran varietat d'aspectes que es poden treballar sobre la pista. L'entrenador, que és Doctor en Educació Física i Esports i professor de bàsquet a la Universitat de Granada, posarà els seus coneixements a l'servei de tots els inscrits.

I el dissabte 19 de desembre de 9 a 14h, dos experts en aquestes matèries (Pablo Martínez i Julio Galceran) compartiran els seus coneixements, en el que serà una experiència que servirà al seu torn per conèixer molt més el model de treball d'un Club de l'experiència europea de València Basket. L'objectiu és oferir recursos i estratègies en els àmbits en qüestió, sempre aplicats a l'esport de formació. La temàtica central és "Trencament de lligament lateral intern del genoll d'un jugador de bàsquet. De la llitera a la pista".

Inscripcions en: https://esdeveniments.uv.es/58870/detail/jornadas-de-formacion-de-la-catedra-de-baloncesto-laalqueria-del-basket.-diciembre-2020.html​

Links: