University of Valencia logo Logo Faculty of Physical Activity and Sport Sciences Logo del portal

IV Jornada de Gestió de l'Esport

  • February 25th, 2022
Imatge IV Jornada de Gestió de l'Esport

Dimecres que ve 2 de març, el Col·lectiu d'Estudiants de Postgrau Especialistes en la Gestió i la Direcció de l'Activitat Física i l'Esport, organitza, en col·laboració amb el SEDI (Servei d’informació i dinamització de la Universitat de València), les IV Jornades de Gestió de l'Esport: reptes del present i futur”. Les jornades se celebraran al Saló de Graus de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de la Universitat de València.
Des de les 16h fins a les 20:30h, es faran tant conferències com taules 
rodones per tal d'apropar la gestió esportiva a l'alumnat, professorat i agents interessats, tant del sector públic com privat. Es tractaran temàtiques de gran actualitat, com són la sostenibilitat i l'esport, la gestió esportiva des de la perspectiva de la igualtat i l'emprenedoria esportiva.

El link de la inscripció és el següent (o al codi QR del cartell): https://www.gestiondeportevalencia.com/#tve-jump-176019e9574

A més, podràs trobar més informació sobre les jornades a través del següent enllaç: www.gestiondeportevalencia.com, on també es pot accedir a l´enllaç d´inscripció.

Us esperem per gaudir d'aquesta interessant jornada, organitzada pel 
col·lectiu d'estudiants de gestió esportiva, i adreçada, principalment, als 
estudiants!

Links: