University of Valencia logo Logo Faculty of Physiotherapy Logo del portal

Vols ser mentora? T’apuntes a ser mentor?

  • December 12nd, 2022
Estudiants

Recordes la teua arribada a la Universitat de València? Trobaves difícil assimilar tantes novetats, aprofitar totes les oportunitats? Si amb l’ajuda d’un company o una companya de cursos superiors, tot pot anar millor, qui millor que tu?

La Facultat de Fisioteràpia, en coordinació amb el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), posa en marxa el programa Entreiguals de mentoria d’estudiants de la Universitat de València per al curs 2023-2024.

Ser mentor o mentora Entreiguals significa establir una relació d’ajuda i acompanyament amb estudiants de primer o incoming que començaran a la Universitat de València el proper curs. Amb les accions de mentoria programades i establint una relació d’ajuda d’igual a igual, es busca facilitar la integració acadèmica, social, personal i institucional del nou estudiantat.

Com a mentor o mentora Entreiguals, et formaràs per conèixer a fons la Universitat de València, adquiriràs noves competències en comunicació, motivació i empatia, enriquiràs la teua pròpia experiència universitària i tindràs la satisfacció d’haver fet que nous companys i companyes comencen amb bon peu a la Universitat.  A més, ser mentor o mentora Entreiguals té un reconeixement de 3 crèdits ECTS per participació.

  • Termini de presentació de sol·licituds: de l’1 i al 23 de desembre de 2022.
  • Més informació i accés a la sol·licitud: www.uv.es/entreiguals