University of Valencia logo Logo Policies for Excellence Office (OPEX) Logo del portal

El programa Explorer celebra la seua segona sessió per a parlar de la metodologia Lean Startup

  • March 11st, 2020
Image de la noticia

El passat 10 de març va tindre lloc una nova sessió del programa Explorer, patrocinat per Banco Santander, en la qual van participar la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València. L'objectiu de la sessió era parlar sobre la Proposta de valor i la metodologia Lean Startup.

Els participants en l’ExplorerLab 2020 van assistir a aquesta sessió de formació que té com a objectiu aportar eines que ajuden a potenciar les idees de negoci. En aquest sentit, la metodologia Lean Startup es basa en la innovació contínua per a crear empreses d'èxit, incidint especialment en la importància de la validació constant del procés, mitjançant l'aplicació del mètode científic als negocis de les persones emprenedores.

En un entorn de gran incertesa, és particularment important saber identificar les necessitats dels potencials clients i aportar una solució als seus problemes. Per això és necessari elaborar una proposta de valor, que comunique clarament què obtindrà el client amb el producte o servei. D'altra banda, és capital adaptar-se a les situacions canviants i saber pivotar i trobar nous enfocaments per a evitar l'estancament del procés i el fracàs final de la idea.

La sessió va ser impartida per Rafael J. García Martínez, director de l'Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència [OPEX] de la Universitat de València. La pròxima sessió tindrà lloc el pròxim dia 23 de març.