University of Valencia logo Logo del portal

  • Campus Excel·lència

La Càtedra d’Empresa i Humanisme organitza una Jornada de Reporting No Financer

  • October 17th, 2019

El divendres 25 d’octubre tindrà lloc, en la seu d’ASIVALCO, la Jornada de Reporting No Financer que organitza la Càtedra d’Empresa i Humanisme de la Universitat de València.

El Reporting tradicional es mantingué durant bona part del segle XX restringit a la informació financera que les empreses elaboraven per a complir amb les seues obligacions amb accionistes, inversors, analistes financers, gestors i administració pública. Al llarg d’aquesta etapa, la informació sobre RSE era considerada estrictament “extrafinancera”, i per tant no es percebia prou rellevant per a integrar-se en el Reporting corporatiu ni en els comptes financers anuals. Aquesta creença s’ha anat abandonant a mesura que ens aproximem al canvi de segle, creixent la trajectòria i abast del Reporting No Financer sobre sostenibilitat de manera exponencial.

Al llarg de la jornada es presentaran el marc regulador i les tendències que aconsellen les empreses, si encara no ho han fet, a iniciar el desenvolupament d’un sistema de Reporting No Financer i la seua integració amb el clàssic Reporting Financer, per a construir sistemes de Reporting Corporatiu complets i integrats. A més, es presentaran els resultats d’un estudi realitzat entre les empreses del polígon industrial Fuente del Jarro, sobre l’adopció d’aquestes noves pràctiques informatives i les diferències de resultats econòmics que han anat associades a una major transparència informativa.

Als assistents se’ls proporcionarà una Guia sobre el tema per a facilitar la comprensió d’aquest i la posada en funcionament de les praxis més sostenibles.

La inscripció en la jornada, que es desenvoluparà entre les 9 i les 11.30 hores, és gratuïta, encara que el nombre de places és limitat i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció, que es pot complimentar ací.

Per a veure el programa complet es pot seguir aquest enllaç.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy