University of Valencia logo Logo Policies for Excellence Office (OPEX) Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries convoca la segona edició dels seus premis als millors treballs acadèmics

  • December 3rd, 2019
Image de la noticia

Ja s’ha publicat la Resolució de 25 de novembre de 2019 de la vicerectora d’Innovació i Transferència per la qual es convoca la II edició dels Premis de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València al millor Treball de Fi Grau, Treball de Fi de Màster o Tesi Doctoral relacionat amb aspectes jurídics, fiscals o comptables de cooperatives agroalimentàries, realitzat per estudiants o graduats en universitats espanyoles en els últims dos anys.

Podran participar en aquesta convocatòria les persones estudiants o graduades en universitats espanyoles que hagen realitzat i defés el seu TFG, TFM o Tesi Doctoral al llarg dels cursos 2017-18 o 2018-19, sobre aspectes jurídics, fiscals o comptables de cooperatives agroalimentàries. L’avaluació de les candidatures es realitzarà d’acord amb els criteris d’objectius i justificació de l’estudi, organització, metodologia i rigor científic, validesa, desenvolupament i valor afegit dels resultats i conclusions i adequació dels continguts al marc ja siga teòric com pràctic dels aspectes jurídics, fiscals o comptables del cooperativisme agroalimentari.

En aquesta convocatòria s’estableix un únic premi per import de 900 euros. El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al dia 31 de març de 2020 a les 14 hores. Per a més informació, es poden consultar les bases en aquest enllaç o en el Tauler d’Anuncis de la Universitat de València.