University of Valencia logo Logo Policies for Excellence Office (OPEX) Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries entrevista a la Cooperativa de Viver

  • March 6th, 2020
Image de la noticia

El passat 5 de març va tindre lloc una reunió entre la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València i la Cooperativa de Viver, amb l'objectiu de realitzar una entrevista per a l'informe sobre models innovadors que la càtedra està realitzant.

La trobada amb aquesta cooperativa castellonenca va suposar la quarta entrevista per al projecte que enguany està realitzant la Càtedra en tota Espanya sobre models d'innovació en les cooperatives agroalimentàries, amb l'objectiu de previndre l'abandó d'explotacions, facilitar el relleu generacional i evitar la despoblació rural. Les cooperatives anteriorment entrevistades van ser la Vinícola del Priorat (Tarragona), la Cooperativa de Saelices (Conca) i la Cooperativa Agrícola d’Artajona (Navarra).

Pilar Alguacil Marí, catedràtica de Dret Financer i Tributari de la Universitat de València, i Tomás Rojas Pacheco, director financer i fiscal de Cooperativas Agroalimentarias de España, es van reunir amb el director gerent de la Cooperativa de Viver, Fernando Marco. La reunió va consistir en unes preguntes sobre el model de negoci de la cooperativa, seguida d'una visita a les instal·lacions de la cooperativa.

Images: