University of Valencia logo Logo Policies for Excellence Office (OPEX) Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries participarà en les activitats de COP 25 Xile/Madrid

  • December 5th, 2019
Image de la noticia

El pròxim 9 de desembre, la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València participarà en Madrid en el Fòrum d’acció sectorial “Financial Activity for Global Sustainability”, en la zona verda de la COP25 Xile/Madrid.

El projecte CERTIFICARSE (efectes jurídics-financers i control de l’impacte social per al desenvolupament sostenible: el paper de les certificacions en les inversions i la contractació pública) organitza un Fòrum d’acció sectorial sobre “L’activitat financera per a la sostenibilitat global”, en el qual participen diversos projectes i entitats, entre els quals es troben alguns de la Universitat de València: el projecte DIGISOST (sostenibilitat en nous models d’empresa i de negoci), la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries i l’Aula d’Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Empresocial).

La directora de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries, la catedràtica de la UV Pilar Alguacil, intervindrà en relació amb el tema “L’impuls de l’Economia Social”, fent referència al paper de les cooperatives agroalimentàries en la preservació del patrimoni natural i la sostenibilitat de les àrees rurals, i en el compliment dels principis de l’Economia Circular.

L’acte, a partir de les 17.20 hores del dilluns 9 de desembre, s’emmarca dins de les activitats celebrades en la “zona verda” d’IFEMA (Madrid), l’espai de participació social de la 25a Conferència de les Parts de la Convenció Marc de Nacions Unides sobre Canvi Climàtic (COP25). Més informació en aquest enllaç.