La Jornada de difusió dels resultats del projecte Prometeu “Estratègies biotecnològiques per a reduir el creixement de fongs toxigènics en aliments”, tindrà lloc de manera semi presencial en la Facultat de Farmàcia els dies 10 i 11 de desembre .
Podeu consultar més informació el projecte en http://biomicotox.es/
Coordinat pel grup de Contaminació d'Aliments del Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i M. Legal (Facultat de Farmàcia de la Universitat de València), el projecte s'encarrega d'estudiar les propietats antifúngiques i antitoxigènics dels metabòlits produïts per bacteris làctics i de la farina de mostassa groga com a elements susceptibles de ser utilitzats per a la conservació del pa de motle i del formatge fresc i, en conseqüència, augmentar la vida útil d'aquests.
Aquestes jornades mostraran els últims avanços del grup d'investigació referent a la bioconservació fúngica dels aliments.
Podeu consultar més informació el projecte en http://biomicotox.es/