University of Valencia logo Logo University of  Valencia Logo del portal

Image de la noticia

Un total de 68 candidatures, impulsades per 13 col·lectius d’estudiants de la Universitat de València, concorren a les eleccions per a la renovació de la representació de l’estudiantat al Claustre. En la mateixa jornada, també s’escolliran els representants de l’estudiantat en les juntes de centre i en moltes assemblees de representants (ADR). 

Les votacions tenen lloc aquest dijous, 18 de novembre, de 10:00 a 19:00, en el col·legi electoral que li correspon a cada estudiant, és a dir, la seua facultat a escola. A més, en cas de no poder votar presencialment el dia de les votacions, es pot efectuar vot anticipat personal o, per causes justificades, a través d’una altra persona, fins a les 14 hores del 17 de novembre al deganat del centre on l’estudiant estiga cursant els estudis.  

Des de la Delegació d’Estudiants s’ha impulsat una campanya informativa per promoure la presentació de candidatures d’estudiants. Així, s’han organitzat tres punts informatius, atesos per personal del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) i amb la presència del Delegat d’Estudiants, Manu González, on s’ha facilitat informació sobre els diferents òrgans de govern, procediment de presentació de candidatures i les ajudes a la campanya electoral. A més, el passat dijous 11 de novembre es va celebrar un debat entre les principals candidatures d’estudiants. 

 

Més informació: 

Pàgina informativa del Sedi

Pàgina informativa de la Junta Electoral