Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants de Grau
Alumnat de nou ingres. Trámits de matrícula 2018-2019

 

Qui haja sigut admès en qualsevol titulació de la Facultat de Psicologia, accedirà a l'aplicació d'automatrícula que es troba disponible en el Portal de Serveis de l´Estudiant de la Universitat de València.

La matrícula s'iniciarà el 17 de juliol a les 8:45 i finalitzarà el 20 del mateix mes a les 14:00 hores, havent de formalitzar la matrícula online en el dia i l'hora assignats. Si no es formalitza en aquest termini s'entendrà que renuncia a la seua plaça i s'oferirà a altres aspirants que estiguen en llista d'espera.

Si no es disposa d'un ordinador amb connexió a Internet, es pot formalitzar la matrícula en l'aula LIP-4 de la Facultat entre dimarts-dijous en horari de 8:45 a 13:00. El dimecres i dijous també serà possible de 16:15 a 17:00 hores. Si bé, mai abans del dia i hora assignats en la cita de matrícula.

Pots consultar la teua cita prèvia a través de la pàgina web de la Universitat de València a partir del 14 de juliol.

És molt importat que acudisques a les reunions informatives organitzades pels centres per a la titulació en què hages estat admès.

La matrícula online la pots realitzar des de qualsevol ordinador o dispositiu electrònic. Per a açò hauràs d'accedir a l'aplicació de matrícula des del corresponent enllaç, disponible en la pàgina web de la Universitat de València: Portal de Serveis de l'Estudiant. Aquesta aplicació et permet fer tots els tràmits per formalitzar la matrícula del curs.

Abans d'omplir la matrícula hauràs de consultar en el web de la Facultat de Psicologia els horaris de les assignatures per planificar amb antelació les teues preferències, tenint en compte que, com els grups tenen una capacitat limitada, és possible que no trobes plaça en alguna agrupació, per la qual cosa és convenient tenir alguna alternativa prevista. També cal veure en què llengua s'impartirà la docència (anglès -grup AR-, castellà o valencià).

En la guia de l'estudiant de la teua titulació, obtindràs informació tant acadèmica com administrativa relacionada amb ella.

En acabar la matrícula, obtindràs un usuari i contrasenya perquè pugues accedir als serveis de la Universitat, al Portal de l'Alumne, i al teu correu electrònic, on se te comunicaran les dades de matrícula i posteriors notificacions.

Més informació:

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies