Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

  • Porta de la Facultat

‘El comediant’ al Teatre Micalet

‘El comediant’ al Teatre Micalet

Data: 23 de març de 2018 de 20:30 a 22:00. Divendres.

 

Lloc de realització: Teatre el Micalet, carrer del Mestre Palau, 3, València

 
Descripció:

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus. Del 23 al 25 de març de 2018

Funcions:

divendres a les 20.30 h i dissabte i diumenge a les 19.00 h

Creació de Marcel Tomàs i Susana Lloret

Direcció de Marcel Tomàs

Amb Marcel Tomàs i Toni Escribano

Companyia Marcel Tomàs & Cascai Teatre

El comediant, l’últim espectacle de Marcel Tomàs -clown, mim, actor polifacètic, showman, cantant i pillastre- és, com ell mateix, un fantàstic totum revolutum, un ingeniós i divertidíssim espectacle.

El fa amb humor, música, teatre d’objectes, improvisacions al moment, imaginació al poder, histrionisme. És elegant però, també, poètic, crític, reflexiu i té un gran gran sentit de l’humor, segons la millor tradició del cabaret.

El fil conductor són xicotets flaixos de la vida d’un comediant que malgrat tot no perd mai la capacitat de somiar. Un comediant que en veure troncades les seues expectatives per l’ofici de comediar se’n va a Finlàndia amb l’esperança de fer fortuna, però el fracàs el fa tornar a la terra d’origen. Busca parella i no triomfa, prova sort com a capellà però és un ofici massa complicat per qui ha nascut per estar als escenaris i té la sort de saber esperar perquè al final trobarà la gran recompensa, el públic l’estima.

 
Organitza:

Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística.

http://www.valencia.edu/spl

 

Contacta: dinamitza@valencia.edu

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies