Sessió Info-formativa per alumnat de nou accés

Durant la setmana prèvia a l'inici de classes es celebra una sessió de caràcter informatiu i formatiu que té com a objectiu facilitar l'accés als estudis en la Facultat de Psicologia de la Universitat de València.

L'assistència a la mateixa és essencial per a una adequada incorporació.

La sessió s'organitza de la següent manera:

Saló d'Actes

- 9:00.  Orientació general sobre el desenvolupament dels estudis (Psicologia - Logopèdia) en la Universitat de València, a càrrec de l'Equip Decanal.
- 10:00. Informació sobre serveis i recursos de caràcter bibliogràfic per al desenvolupament dels estudis, a càrrec de personal del Servei de Biblioteques i Documentació.

Aula 6 / Aula 8 / Hall de la Facultat

Des de les 11:00 i fins a les 14:00 aproximadament, segons distribució i organització que serà facilitada en la xarrada de les 9:00, es desenvoluparan tres activitats que tracten:

- La representació estudiantil i el seu significat en la vida universitària a càrrec de membres de l'Assemblea de Representants (ADR).
- El programa Entreiguals a càrrec de mentors que explicaran aquest programa juntament amb informació sobre serveis de la Universitat, voluntariat i reconeixement de crèdits per participació en activitats universitàries.
- Visita guiada per instal•lacions de la Facultat i del Campus Blasco Ibáñez a càrrec de mentors.

Es convoca segons cognoms i estudis amb el següent calendari:

Grau en Logopèdia: Dijous 7 de setembre la totalitat d'estudiants.

Grau en Psicologia:
- Dilluns 4 de setembre: D'ABADIA DOMINGO a GIMENO YUSTE.
- Dimarts 5 de setembre: De GOIZUETA POURTHÉ a PALOMARES RIVAS.
- Dimecres 6 de setembre: De PAOLIN GOMEZ a ZIROTTI DOMENECH.

Data d'actualització: 28 de juliol de 2017.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies