Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

Taula Redona. Psicologia i Discapacitat: eixides professionals

  • 18 d’octubre de 2017
Image de la noticia

Per a commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, en el Saló d'Actes de la Facultat el divendres 1 de desembre de 9:30 a 11:00 se celebra la taula redona “Psicologia i discapacidad: eixides professionals”. La jornada està organitzada conjuntament per la Facultat de Psicologia, la Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat de la Fundació General i la Clínica de Psicologia de la Fundació Lluis Alcanyís.

La jornada persegueix un doble objectiu. D'una banda es pretén visibilizar les necessitats de diferents col·lectius de persones amb discapacitat, d'altra banda es desitja acostar a l'estudiantat la realitat de diferents professionals que desenvolupen la seua activitat laboral al voltant de la discapacitat.

Els participants detallaran el tipus de col·lectiu amb el qual treballen, les seues característiques fonamentals, així com les seues necessitats amb la intenció de millorar la seua qualitat de vida. Així mateix, ens acostaran al tipus de tasques concretes que desenvolupen, les competències que les mateixes demanden i el seu recorregut fins a l'obtenció d'aquest treball, incloent també la seua formació.

La taula serà moderada pel professor Antonio Capafons, Director de la Clínica de Psicologia de la Fundació Lluís Alcanyís i participaran en la mateixa les següents persones:

  • Eva Balaguer. Associació Valenciana de Trastorns de Personalitat (ASVATP). Clínica de Psicologia de la Fundació Lluís Alcanyís.
  • Silvia Fernández. Associació per al suport i ajuda en el tractament del cáncer i altres malalties greus (CARENA).
  • Carlos López. Apunt psicòlegs.
  • Estela Ruiz. Federació de persones amb discapacitat física i orgànica de la provincia de València (COCEMFE València).

L'alumnat que precise un certificat d'assistència per a justificar la seua absència en les pràctiques, podrà requerir-ho a l'organització en el Saló d'Actes conforme finalitze l'acte.

Llista d'enllaços: