Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

  • Porta de la Facultat

XXIII Jornada d'Informació. Programa Conèixer

Assistents a la Jornada d'Informació

Data: 29 de gener de 2019 de 09:30 a 14:00. Dimarts.

 

Lloc de realització: Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia.

 
Descripció:

La XXIII Jornada d’informació del programa Conèixer, es realitzarà dimarts 29 de gener de 2019 a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia, i serà inaugurada per Mª Vicenta Mestre, rectora de la Universitat de València i Adela Valero, vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València.

Comptarem amb Cecilia Castaño, catedràtica d’Economia Aplicada a la Universidad Complutense i experta en Gènere i Tecnologies de la Informació a la conferència Bretxa digital de gènere i elecció d’estudis

A la Taula d’experiències Estudiar un grau en anglès a la Universitat de València, participaran Manuel Guillén, professor de la Facultat d’Economia; Marisa Guillén, coordinadora del grup en anglès de la Facultat de Medicina i Odontologia; Ferran Suay, professor de la Facultat de Psicologia i director del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa; Iana Silivestru, estudiant de Psicologia; i Pau Sendra, estudiant d’International Business.

També participarà Isabel Vázquez, vicerectora d’Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València amb la intervenció El futur de les dades, dades per al futur,  i Antoni Gil, coordinador general de l’Accés del Sistema Universitari Valencià amb la intervenció L’accés a la Universitat per al curs 2019-2020.

 
Organitza:

Servei d’Informació i Dinamització (Sedi)

.

https://www.uv.es/sedi

 

Contacta: coneixer@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies