Graduació 2017

Acte de Graduació

Per a qualsevol dubte podeu dirigir-vos a graduacionlogopsico2018@gmail.com

 

PROGRAMA DE L'ACTE DE GRADUACIÓ 2017

1.- Data y lloc de celebració

DIMECRES 27 de SETEMBRE de 2017. Palau de la Música de València (Passeig de l'Albereda,30).

2.- Requisits dels Participants

 • GRAU PSICOLOGIA : Tenir 160 crèdits de troncalitat aprovats al principi del CURS 2016/2017. (No sé comptaran els crèdits superats durant el present curs).
 • GRAU DE LOGOPÈDIA: Tenir 160 crèdits de troncalitat aprovats al principi del CURS 2016/2017. (No sé comptaran els crèdits superats durant el present curs).
 • No haver-se graduat en cap de les cerimònies anteriors.
 • Excepcionalment es poden considerar casos particulars encara que no cumplisquen algún dels requisits (contacteu amb adrlogopsico@gmail.com exposant el cas).
   

3.- Procediment

L'organització de l'acte comptarà amb les següents fases:

 1. L'alumne que complisca els requisits assenyalats haurà de preinscriur-se
  PERÍODE PREINSCRIPCIÓ: des del dimecres 22 de Febrer fins a 22 de Març.
 2. Es comprovaran els requisits i es publicarà un llistat provisional de participants admesos. Tots els preinscrits rebran un correu electrònic informant de la publicació i de la seua admissió o no. I se les informará del métode de pagament de les beques (bandes)
 3. En aqueix mateix moment s'obrirà un termini de reclamacions a través de la web.
 4. Quan ja estiga el llistat definitiu, tots els participants rebran un correu de confirmació de participació en l'acte.
 5. En una data per determinar (que es publicarà en aquesta mateixa web i que es comunicarà per correu als admesos) tindrà lloc una reunió informativa on se'ls informarà del lloc que ocuparan en la sala i podran arreplegar les invitacions per als seus familiars que, en funció del nombre de participants en l'acte i la capacitat del Palau, els corresponguen.


4.- Reunió Informativa sobre l'Acte de Graduació

 • Hi haurà una reunió informativa sobre l'Acte de Graduació en el Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia.
 • En el cas de no poder assistir personalment, ho pot fer una altra persona autoritzada.
 • En la reunió es lliuraran: el programa de l'Acte, els tiquets d'entrada per als familiars que assisteixin, i s'informarà del desenvolupament de l'acte.


5.- Informació important de l'Acte de Graduació

 • És necessària l'entrada per accedir al Palau de la Música, tant per a l'estudiant que es gradua, com per als acompanyants.

6.- Beques amb l'escut de la Facultat i Universitat per a l'acte.

En l'Acte de Graduació s'imposa la BECA (drap que creua per davant del pit des de l'espatlla esquerra a la dreta, i descendeix per l'esquena; amb els escuts oficials). Una vegada estigui el llistat definitiu us indicarem com adquirir esta beca, obligatòria per a l'acte de graduació.

7.- Enllaç per a fer la inscripció

Accedir a la sol·licitud d'inscripció [enllaç] (s'activarà arribat el moment)

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies