• Programa Benestar, Formació, Territori

  16/11/17

  Infància, adolèscencia i violència escolar

  Des del 24 de novembre al 14 de desembre, l’àrea de Benestar Social i Educació de la Diputació de València i el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València han organitzat la segona edició del programa “Benestar, Formació, Territori”, conformat per un cicle de jornades que es desenvolupa pel territori valencià. Inscripció gratuïta. Es lliurarà certificat d'assistència.

 • 14/11/17

  Conferència “Cos, ment i emocions”

  El 21 de novembre en el Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia a les 10:00 tindrà lloc la Conferencia “Cos, ment i emocions. Una experiència psicosocial amb dones refugiades i migrants” a càrrec de Luisa Vidal Vidal de València acull. L'assistència és gratuïta i oberta a qualsevol persona interessada.

 • 14/11/17

  Jornada “Adicció i dones: oblidades i invisibles”

  El 30 de novembre en el Saló de Graus de la Facultat de 16:00 a 20:00 tindrà lloc la Jornada “Addicció i dones: oblidades i invisibles” organitzada pel Màster Universitari en Investigació, tractament i patologies associades en drogodependències i la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València. L'assistència és gratuïta.

 • 05/11/17

  Jornada SALUT MENTAL: DE TOTS PARA TOTS

  La xarxa d'excel•lència PROMOSAM organitza la jornada oberta “SALUT MENTAL: DE TOTS PARA TOTS” que tindrà lloc el dia 13 de Novembre, de 9:15 a 14:30, en el Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia de la Universitat Autònoma de Madrid. La jornada inclourà una ponència impartida pel Dr. Ricardo Araya, i dues taules de debat, sobre la situació actual en Salut Mental i possibles solucions.

  [Llegir més]

 • 04/11/17

  Jornada de Prosocialitat Aplicada

  El 15 de novembre de les 10:00 a les 14:00 es desenvolupen unes “Jornades de Prosocialitat Aplicada” en el Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia. La presentació serà a càrrec de Manuel Martí-Vilar, professor titular del Departament de Psicologia Bàsica, Mercé Martínez i Llopis, Directora General de Serveis Socials i Persones en Situació de Dependència i el coordinador del ADR de la Facultat de Psicologia. L'assistència és gratuïta.

 • 02/11/17

  Conferencia Màster en Investigació, tractament i patologies associades en drogodependències

  El 3 de novembre a les 12:30 en el Saló de Graus de la Facultat de Psicologia tindrà lloc la conferència “Trastorn del joc: diagnòstic i tractament” a càrrec de la Dra. Suana Jiménez-Murcia (Head of Pathological Gambling Unit Department of Psychiatry. Univeresity Hospital of Bellvitge. Barcelona). L'activitat se celebra amb motiu de la inauguració del Màster Oficial en Intervenció, tractament i patologies associades en Drogodependències. L'assistència està oberta a qualsevol persona interessada i és gratuïta.

 • 27/10/17

  Presentació del llibre “Sueño con Mediar. Claves para cambiar el mundo”

  El 16 de novembre a les 19:00 en el Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia tindrà lloc la presentació del llibre SUEÑO CON MEDIAR. CLAVES PARA CAMBIAR EL MUNDO a càrrec de Javier González (Psicòleg Organizacional i Director de Teatre Improvisació) i Elena Baixauli (Doctora en Psicologia Clínica, Professora Associada de la Facultat de Psicologia i mediadora professional). Se signaran exemplars del llibre als assistents que ho desitgen. Igualment, s'impartirà la conferència “Tips per a canviar el món”.

 • Logo de las jornadas

  18/10/17

  Jornada “Projecte formació universitària sobre Disseny per Totes les persones”

  La Fundació ONCE, la Conferència de Rectors de les universitats Espanyoles (CRUE) i el Real Patronat sobre Discapacitat, en col·laboració amb l'Agència per a l'Avaluació, Acreditació i Prospectiva del sistema d'Educació Superior i de la Innovació a la Comunitat Valenciana (AVAP) organitzen el dimarts 24 d'octubre de 12:30 a 14:30 en el Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València la jornada “Formació universitària en Disseny per a Totes les Persones” amb l'objectiu d'oferir eines per a introduir formació sobre Disseny per a Totes les Persones en les titulacions universitàries i poder avaluar-les. L’acte té caràcter gratuït.

 • 09/10/17

  III Jornades Grup EVAIN Adolescència: Inclusió en les aules. Com actuar?

  Els dies 27 i 28 de novembre en el Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia es desenvolupen aquestes jornades que pretenen transmetre a la comunitat educativa i a les famílies, els resultats de diferents projectes que volen contribuir a la millora de la protecció personal de la infància i l'adolescència.

 • 30/09/17

  Privacitat, salut i transformació digital: els reptes del Big Data i la recerca

  Actualment es troben en procés de transformació diferents normatives de caràcter europeu, espanyol i autonòmic relatives a la seguretat i a l'ús de dades de caràcter personal en el desenvolupament d'investigacions en ciències de la salut. En relació amb aquest procés, se celebra el 16 d'Octubre a Madrid la Jornada sobre “Privacitat, salut i transformació digital: els reptes del Big Data i la recerca” organitzada per la Càtedra de privacitat i transformació digital Microsofot-Universitat de València.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies