Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

 • Porta de la Facultat
 • Cartell

  13/03/19

  Conferència D. Vicent Andrés Martínez

  El proper dia 21 de març tindrà lloc, dins del programa del Màster en Investigació, Tractament i Patologies Associades en Drogodependències (DITPA) la conferència impartida per D. Vicent Andrés Martínez

  [Llegir més]

 • cartell

  06/03/19

  Seminari Dr. Pedro Seijó Ceballos

  El proper dia 12 de març tindrà lloc, dins del programa del Màster en Investigació, Tractament i Patologies Associades en Drogodependències (DITPA) el Seminari impartit per el Dr. Pedro Seijó Ceballos.

  [Llegir més]

 • cartell conferencia

  06/03/19

  Conferència i seminari Dr. Iván D. Montoya

  El proper dia 12 de març tindrà lloc, dins del programa del Màster en Investigació, Tractament i Patologies Associades en Drogodependències (DITPA) la conferència impartida per el Dr. Iván D. Montoya

  [Llegir més]

 • Imagen web conferència

  28/02/19

  Values and Cross-Cultural Research

  Conferència a càrrec del professor Cláudio V. Torres de l'Institute of Psychology; University of Brasilia. Tindrà lloc el dia 4 de març en la Sala de Juntes de la Facultat de Psicologíia, de 12.00 a 13.00 hores. Està organitzada per l'IDOCAL i versarà sobre la investigació transcultural dels valors.

 • Cartell jornada

  01/02/19

  II JORNADA DE DONES EN NEUROCIENCIA

  Aquesta Jornada té per objectiu la tasca de la dona en la Ciència en l'actualitat i al llarg de la Història. El fil conductor serà la (in)visibilització de les dones en l'educació científica.

  [Llegir més]

 • 30/01/19

  Cicle Comunicar Neurociències. “Organización funcional del palio del telencéfalo de los peces teleósteos y evolución de la corteza cerebral”

  El dilluns 4 de febrer tindrà lloc en el Saló de Graus a les 12:30 la Conferència del Dr. Cosme Salas García, catedràtic de la Universidad de Sevilla dins del cicle de conferències Comunicar Neurociències del Màster de Neurociències Bàsiques i Aplicades. L'assistència és gratuïta i està oberta a qualsevol persona interessada en la temàtica, incloent alumnat de grau i postgrau.

 • 03/12/18

  Àmbits professionals en psicologia: intervenció psicològica en malalties rares

  Dimecres 12 de desembre a les 10:00 en el Saló d'Actes comptarem amb la participació de psicòlegs/as que treballen en la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER) i en algunes de les seues associacions components, que ens acostaran a la realitat de la intervenció psicològica en l'àmbit del moviment associatiu dedicat a persones amb malalties molt poc conegudes per afectar a un nombre molt limitat de la població.

  [Llegir més]

 • 02/12/18

  Apropament naturalista a l'adquisició del llenguatge amb un SACC

  El dijous 20 de desembre de 9:30 a 13:30 es desenvoluparà el Taller “Apropament naturalista a l'adquisició del llenguatge amb un SACC” en l'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació.

  [Llegir més]

 • Poster IDOCAL

  27/11/18

  Jornadas Internacionales sobre Investigación en Bienestar Psicológico

  L'IDOCAL organitza les Jornades Internacionals sobre Investigació en Benestar Psicològic: noves Perspectives que tindràn lloc a la Facultat de Psicologia els dies 29 de novembre, 5 i 11 de decembre.

  [Llegir més]

 • cartell xerrada

  27/11/18

  ConecTalks. Salud mental en positivo

  La professora Rosa Baños impartirà la xerrada "Salud mental: promoviendo el bienestar psicológico" el proper 19 de desembre a les 19:00 hores a la Fundació Cañada Blanch.

  [Llegir més]

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies