Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

Conferència: Encefalomielitis Miàlgica/Síndrome de Fatiga Crònica (EM/SFC). Efectes de l'aplicació de teories de salut i identitat amb una perspectiva multidisciplinària

  • 12 de maig de 2017
Image de la noticia

El 17 de maig en el Saló d'Actes a les 17:00, organitzat en el marc d'un seminari sobre efectes de l'aplicació de teories de salut i identitat amb una perspectiva multidisciplinària per la professora Mª Jesús Bravo, pertanyent al Dpt. de Psicologia Social i a l'Institut Universitari d'Estudis de la Dona de la Universitat de València, tindrà lloc una conferencia col·loqui centrada en l'anàlisi de la problemàtica de la Encefalomielitis Miàlgica/Síndrome de Fatiga Crònica (EM/SFC). Intervindran com a ponents Eva M. Martín Martínez i Iñigo Murga que compten amb una especial implicació tant a nivell d'investigació com de pràctica professional en la temàtica tractada. L'assistència és gratuïta i oberta a qualsevol persona interessada.

Eva M. Martín és metgesa de família de la Comunitat Valenciana, amb un clar objectiu: fer visible aquesta malaltia en l'Atenció Primària de Salut. A més col·labora en la Investigació que s'està realitzant sobre EM/SFC en la Universitat Catòlica de València en col·laboració amb les universitats d'Oxford i Nova Southeastern (EUA). En el següent enllaç podeu trobar més informació sobre aquest tema: investigació EM/SFC.

Iñigo Murga Gandasegui és metge i odontòleg, doctorat en Neurociències en la Universitat del País Basc (UPV/EHU), president de la Eman Eskua. Actualment està iniciant un projecte d'investigació biomèdica titulat Estudi cerebral (morfometria i tractografia) mitjançant Ressonància magnètica funcional en pacients amb Encefalomielitis miàlgica. En els següents enllaços es pot trobar més informació sobre aquest tema:

Estudi cerebral (morfometria i tractografia) mitjançant Ressonància magnètica funcional en pacients amb Encefalomielitis miálgica

Entrevista a Iñigo Murga

Llista d'enllaços: