Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

Initial clinical interviews: goals and challenges

  • 15 de novembre de 2021
cartell

Conferències en línia en anglès dins del Programa d'Internacionalització de la Facultat de Psicologia i Logopèdia

“Initial clinical interviews: goals and challenges”, a càrrec de la professora Kelly Ziemer – 18 novembre (12.45-14.15)

La conferència és una introducció a l'entrevista clínica inicial, en la qual Kelly Ziemer, terapeuta formada en Teràpia Cognitiu Conductual i estudiant de doctorat de Treball Social en la Universitat de Califòrnia-Berkeley (els EUA) (actualment d'estada en el Departament de Psicopatologia del Desenvolupament, Universitat d'Amsterdam, Països Baixos), ens convidarà a explorar els seus reptes i objectius.

The lecture is an introduction to the initial clinical interview, where Kelly Ziemer, a CBT-trained therapist and a PhD student in Social Work from the University of California-Berkeley (USA) (currently a visiting fellow at the Department of Developmental Psychopathology, University of Amsterdam, The Netherlands), will invite us to explore its challenges and goals.

“Introduction to observational methodology” – 23 novembre (10.45-12.15) 

Aquesta conferència és una introducció a la metodologia observacional aplicada a la investigació de les emocions. Durant aquesta conferència, Chris Riddell, codificador certificat de FACS (Sistema de Codificació de les Accions Facials de Paul Ekman), i estudiant de doctorat de la Universitat de Leiden (Països Baixos), parlarà sobre la macro i microcodificació de les emocions i ens convidarà a provar algunes d'aquestes tècniques amb un mètode de llapis i paper.

This lecture is an introduction to observational methodology applied to emotion research. During this lecture Chris Riddell, a certified FACS coder (Paul Ekman's Facial Action Coding system), and a PhD student from Leiden University (The Netherlands) will talk about macro and micro coding of emotions and invite us to try some of these techniques with a pen and paper method.

Les conferències estan obertes a tot l'alumnat i professorat de la Facultat de Psicologia i Logopèdia. Per a rebre l'enllaç, emplena el següent formulari: https://go.uv.es/interpsi/charlas