Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

  • Porta de la Facultat

L'entrega de premis es realitzarà el dilluns 18 de desembre a les 17 hores en el Saló de Graus de la Facultat de Psicologia. Prèviament s'ha de presentar en la secretària del centre l'acceptació del premi, segons model que apareix a continuació: Model d'acceptació del premi

 

Grups premiats del concurs "Vine, juga i aprèn. Instuments d'avaluació en psicologia"

 

Informació del Concurs "Vine, juga i aprèn. Instruments d'avaluació en psicologia".

Formant part del projecte d'Innovació educativa de centre vinculat a l'exposició “Tests psicològics a Espanya. 1920-1970” es va a realitzar el concurs “Vine, juga i aprèn. Instruments d'avaluació en psicologia”.

En el concurs cada equip conformat per tres estudiants haurà de resoldre un conjunt de preguntes i proves que es lliuraran en sobre tancat.

Se celebrarà un concurs diferenciat per cada curs:

  • 1er.: 21 de novembre
  • 2on. : 23 de novembre
  • 3er.: 29 de novembre
  • 4t.: 1 de desembre.

L'inici de la proves serà a les 11.30 hores en el Hall de la Facultat de Psicologia. Tots els equips de cada curs començaran alhora.

Per a participar caldrà inscriure's completant la sol·licitud a aquest efecte que es mostra a continuació i presentar-la en el Registre de la Secretaria de la Facultat de Psicologia del 2 al 10 de novembre (tots dos inclusivament).

Bases reguladores del Concurs

Fitxa d'inscripció per participar al concurs

Grups inscrits al concurs

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies