Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

 • imatge de la noticia

  18/12/17

  Lliurament de premis Concurs “Vine, juga i aprèn: Tests psicològics a Espanya 1920-1970”

  El dilluns 18 de desembre es van lliurar els premis als grups guanyadors del concurs desenvolupat al voltant de l'exposició Tests psicològics a Espanya 1920-1979. L'acte de lliurament va ser dut a terme sota la presidència de la Vicerectora d'Ordenació Acadèmica, Professorat i Sostenibilitat, Maria Vicenta Mestre, i va comptar amb la presència de la Degana de la Facultat de Psicologia, Mª Dolores Sancerni, i les comissàries de l'exposició, professores Ana Calle i Isabel Calonge.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  04/12/17

  Visita a l'exposició d'alumnat de la Universitat Jaume I

  El 22 de novembre es va rebre la visita d'un centenar d'alumnes de la Universitat Jaume I a l'exposició “Test Psicològics a Espanya 1920-1970”. L’alumnat va estar acompanyat per la professora Ana Alarcón, Vicedegana del Grau de Psicologia i per la professora Micaela Moro, coordinadora de la matèria d'avaluació psicològica.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  14/11/17

  Visites a l'exposició d'alumnat de Quart Curs del Grau en Psicologia

  Dins de les activitats del projecte d'innovació educativa de centre “Vine, Mira i Veu. Instruments d'avaluació en psicologia”, es van produir entre els dies 6-7 de novembre les visites de l'alumnat de quart curs del Grau en Psicologia.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  05/11/17

  Visites a l'exposició d'alumnat de Tercer Curs del Grau en Psicologia

  Dins de les activitats del projecte d'innovació educativa de centre “Vine, Mira i Veu. Instruments d'avaluació en psicologia”, es van produir entre els dies 30 d’octubre i 2 de novembre les visites de l'alumnat de tercer curs del Grau en Psicologia.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  31/10/17

  Visita a l'exposició d'alumnat de l’IES Andreu Alfaro de Paiporta

  El 30 d'octubre alumnat de segon de batxillerat de l'IES Andreu Alfaro de Paiporta han visitat l'Exposició “Tests Psicològics a Espanya 1920-1970”.

 • imatge de la noticia

  28/10/17

  Visites a l'exposició d'alumnat de Segon Curs del Grau en Psicologia

  Dins de les activitats del projecte d'innovació educativa de centre “Vine, Mira i Veu. Instruments d'avaluació en psicologia”, es van produir durant els dies 24-25 d'octubre les visites de l'alumnat de segon curs del Grau en Psicologia.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  19/10/17

  Visites a l'exposició d'alumnat de Primer Curs del Grau en Psicologia

  Dins de les activitats del projecte d'innovació educativa de centre “Vine, Mira i Veu. Instruments d'avaluació en psicologia”, es van produir durant els dies 18-19 d'octubre les visites de l'alumnat de primer curs del Grau en Psicologia.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  18/10/17

  Formació per a les visites

  Realitzats els seminaris de formació per a estudiants que es responsabilitzaran d'assumir la funció de guies en les visites a celebrar per tot l'alumnat del Grau en Psicologia. Els tallers formatius van tenir lloc els dies 11, 18, 19 i 25 d'octubre.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  10/10/17

  Concurs “Vine, juga i aprèn. Instruments d'avaluació en psicologia”

  Formant part del projecte d'Innovació educativa de centre vinculat a l'exposició “Tests psicològics a Espanya. 1920-1970” es desenvolupa des de la setmana del 20 de novembre el concurs “Vine, juga i aprèn. Instruments d'avaluació en psicologia”.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  03/10/17

  Acte d'inauguració de l'Exposició

  L'acte d'inauguració de l’exposició Tests Psicològics a Espanya (1920-1970) se celebrà el passat dos de octubre a les 12:00 hores en la Facultat de Psicologia de la UV. Este acte comptà amb la presència de les comissàries, i professores de la Universitat Complutense de Madrid, Isabel Calonge i Ana Calles; la degana de la Facultat de Psicologia de la Universitat Complutense de Madrid, Nieves Rojo; el degà del Col•legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana, Francisco Santolaya; la degana de la Facultat de Psicologia de la UV, María Dolores Sancerni; i la vicerectora d'Ordenació Acadèmica, Professorat i Sostenibilitat, María Vicenta Mestre.

  [Llegir més]