Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

Xarxes Socials

WEB - Publicacions a la web de la Facultat  i Xarxes Socials         

Com a membres de la comunitat universitària vinculats/ades a la Facultat de Psicologia, podeu sol.licitar la difusió d'informació que considereu d'interés omplint el formulari corresponent que trobareu aci:

SOL.LICITUD DE PUBLICACIÓ EN XARXES SOCIALS

Llegiu ATENTAMENT els requisits

TELEGRAM - Servei d'informació              

Pots subscriure't al nostre canal de TELEGRAM buscant el nostre canal PSICOLOGOPEDIA-UV

 

WHATSAPP - Servei d'informació              

Quin servei oferim?

La Facultat de Psicologia de la Universitat de València ofereix als membres de la comunitat universitària un servei unidireccional de distribució d’informació d’interès per als usuaris i personal de la Facultat de Psicologia.

Puc fer una consulta?

NO es tracta d’un servei de xat. Els usuaris no poden fer cap consulta ni mantindre converses entre la resta de membres del grup mitjançant aquesta aplicació.

Que he de fer per donar-me d’alta?

Inclou el número de la Facultat (690295090) en la teua llista de contactes i envia un whatsapp  indicant les paraules ALTA + PDI, PAS o ESTUDIANT (per exemple ALTA + ESTUDIANT). En un període màxim de 72 hores, començaràs a rebre informació de la Facultat de Psicologia.

Si el teu perfil de whatsapp es privat i vols que continue sent-ho, esborra el número de la Facultat de la teua llista de contactes. Continuaràs rebent la informació sense compartir les teues dades de perfil, foto, estat, etc.

I per a sol·licitar la Baixa?

Enviant un whatsapp amb la paraula BAIXA deixaràs de rebre les comunicacions de la Facultat de Psicologia. En un termini de 10 dies confirmarem la teua baixa dels serveis.

La meua privacitat està protegida?

Com usuari de whatsapp hauries de saber que les teues dades seran utilitzades i emmagatzemades per WhatsApp Inc. Pots consultar les condicions d’ús i de privacitat de whatsapp. Pel que fa al tractament de les teues dades per part de la Universitat de València, en concret per la Facultat de Psicologia, pots rebre mes informació en les nostres polítiques de privacitat.

 

INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER - Servei d'informació              

Afegiu als vostres contactes de Twitter o Instagram: @psicologia_UV. Per a Facebook busqueu "Facultat de psicologia-UV" i feu clic en "M'agrada".