Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants d'Intercanvi

 

 

Destinacions

Pots comprovar els convenis existents en aquest moment en portalumne, en l’opció “Programes de  mobilitat amb altres universitats” i “Consulta destinacions de mobilitat”. Selecciona el centre, la titulació i el tipus de beca.  

Podràs veure la durada de l’estada, el nombre de places del conveni i l’idioma que exigeixen. L’idioma pot ser recomanat (Rec) o obligatori (Obl). Quan apareixen dos o més idiomes, llevat que s’indique el contrari, qualsevol d’ells serà vàlid per acreditar el requisit lingüístic.

* Nota: En el cas del programa internacional has de verificar a la web de cada universitat si ofereix el grau en Psicologia o en Logopèdia, així com l’idioma en què s’ofereix.

 

Cronograma d'un programa d'intercanvi

El procés sempre comença el curs anterior a aquell en què es faria l’intercanvi. Comprova nostre actual calendari orientatiu de processos.

 

Resum del procés

1. Presentació de sol·licituds

* S’ha d’acreditar el nivell lingüístic (certificats) o, si això no és possible, demanar la realització de la prova B1 d’idiomes necessaris per ser preseleccionats. Vegeu taula d’equivalències

Si vols perfeccionar i certificar el teu nivell o aprendre un idioma nou, et recomanem que aprofites els recursos que t’ofereixen el Servei de Política Lingüística de la Universitat de València i el Centre d’Idiomes de la Universitat de València.

A més, la Facultat de Psicologia ofereix cursos gratuïts d'anglès. Per a més informació contacta amb l'Oficina de Relacions Internacionals de la Facultat de Psicologia.

* Selecció de plaça

- Erasmus → En el procés de selecció de plaça per al grau en Psicologia i per al grau en Logopèdia, l’elecció es fa mitjançant subhasta en funció de l’ordre resultant després d’aplicar els següents criteris de valoració. Les destinacions indicades en la sol·licitud no són vinculants.

Si estàs interessat a ser mentor d’estudiants incomings, has d’estar atent a la convocatòria de programa ENTRE IGUALS realitzada pel Servei d’Informació i Dinamització o SEDI.

- Programa Internacional i SICUE → Es té en compte la nota mitjana de l’expedient acadèmic fins al curs immediatament anterior a aquell en què es fa la sol·licitud. Les destinacions indicades en la sol·licitud sí que són vinculants.

2. Llista provisional d'admesos i exclosos

3. Elecció de places Erasmus

4. Llista provisional d'adjudicació de destinacions

5. Llista definitiva d'adjudicacions

Una vegada estiguen definides les destinacions l'estudiant haurà de seguir les instruccions indicades en documents útils de cadascun dels programes, on trobaràs tots el documents necessaris. Aquest és un apartat essencial en la vostra experiència d'intercanvi.

L'estudiant és responsable de realitzar tots els passos indicats en aquest apartat. Destaquem els més importants:

Abans d'anar-se'n:

- Acceptar la plaça a través d'ENTREU

- Application Form, Formulari d’inscripció o Postulació en la universitat de destinación. L’estudiant haurà de cercar en la web de la universitat de destinació el procediment a seguir i els terminis en els quals s’ha de complir. És obligatori per a poder gaudir del període de intercanvi.

- Realitzar el contracte d'estudis o acord acadèmic (Learning Agreement). El contracte d’estudis conté el llistat d’assignatures que es faran en l’estranger i el reconeixement de les assignatures que obtindràs en el Grau de la Universitat de València.

L’Oficina de Relacions Internacionals de la Facultat de Psicologia establirà uns tallers per a la confecció del contracte d’estudis. A ells, l’estudiant haurà d’acudir amb una proposta, la qual haurà de fer després d’haver consultat els plans d’estudi en la web de la universitat de destinació.

- Lliurar tota la documentació pertinent.

- Matricular-se en la Universitat de València i, si de normal sol·licita beca del Ministeri o de la Generalitat,  fer-ho.

- Si decideix renunciar al programa d’intercanvi haurà de comunicar-ho sempre per escrit a interpsi@uv.es.

Durant l'estada:

- Emplenar el Certificat d'arribada i pujar-ho a ENTREU. (és essencial per a rebre la primera part de la beca).

- Comunicar qualsevol canvi en el seu contracte d'estudis.

Tant el contracte d'estudis inicial com les seues possibles modificacions han d'estar signades per l'estudiant i per tots dos coordinadors, el de la Universitat de València i el de la universitat de destinació. A més, sempre s'haurà d'enviar la còpia signada a interpsi@uv.es.

No es pot modificar el contracte d’estudis sense abans contactar amb el coordinador de mobilitat de Psicologia o de Logopèdia.

- Emplenar el Certificat d'Estada en la universitat de destinació, document on s'indiquen les dates inicial i final.

Al seu retorn:

- Pujar el Certificat d'Estada, el Learning Agreement inicial i el During the Mobility final (si hi ha hagut canvis) a ENTREU (per a rebre el segon pagament de la beca).

- Realitzar els informes sol·licitats per la UE.

- Confirmar amb l'Oficina de Relacions Internacionals de la Facultat de Psicologia que l’ expedient està complet.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies