Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants d'Intercanvi

 

 

Normativa general

Els estudiants del Grau en Psicologia i del Grau en Logopèdia, d’acord amb el Reglament de Mobilitat de la Universitat de València, han d’incloure en l’acord acadèmic de mobilitat el següent nombre de crèdits de la Universitat de València:

ERASMUS i Programa Internacional:

- Amb estada anual: entre 36 i 72 ECTS

- Amb estada semestral: entre 18 i 36 ECTS

SICUE:

- Amb estada anual: mínim 45 ECTS

- Amb estada semestral: mínim 24 ECTS

 

Matrícula dels estudiants outgoing de psicologia i de logopèdia

Tots els estudiants de mobilitat sortints s'han d'auto-matricular en la Universitat de València en la data assignada (així com sol·licitar les corresponents Beques del Ministeri i/o Generalitat, si escau).

En tot cas, el Contracte d'Estudis haurà d'estar completat i signat el 15 de juliol, abans de l’auto-matrícula.

 

Matrícula d'estudiants amb estada anual

En dur a terme l'auto-matrícula apareixeran automàticament el nº de Crèdits Internacionals inclosos en el Contracte d'Estudis.

En cas de reduir l'estada, una vegada en destinació, es deurà posar en contacte amb l'Oficina de Relacions Internacionals de la Facultat de Psicologia, interpsi@uv.es, per a determinar la matrícula de les assignatures del segon semestre. L'estudiant haurà d'enviar un e-mail en el qual indicarà:

- Nom i cognoms

- NPA

- Llistat d'assignatures necessàries indicant: codi, nom de l'assignatura i grup.

La matrícula d'aquestes assignatures es durà a terme la segona quinzena de gener.

 

Matrícula d'estudiants amb estada semestral

En dur a terme l'auto-matrícula apareixeran automàticament el nº de Crèdits Internacionals inclosos en el Contracte d'Estudis. A més, l'estudiant haurà de matricular-se de les assignatures que cursarà presencialment en la Universitat de València.

*IMPORTANT: Si l'estudiant de tercer curs, amb estada semestral, volguera completar la seua matrícula amb assignatures de quart curs, podrà triar cursar, en la Universitat de València, assignatures optatives, mai obligatòries (que s'anul·larien d'ofici).

En aquest cas, i el mateix dia de la seua matrícula, l'estudiant haurà d'enviar un e-mail a l'Oficina de Relacions Internacionals de la Facultat de Psicologia, interpsi@uv.es, en el qual indicarà:

- Nom i cognoms

- NPA

- Data i hora en la qual s'ha matriculat

- Nº d'assignatures que necessita

- Llistat d'assignatures, per ordre de preferència, indicant: codi, nom de l'assignatura i grup.

Es recomana posar més assignatures de les necessàries.

La matrícula d'aquestes assignatures es durà a terme una vegada haja finalitzat el termini de matrícula.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies