Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants d'Intercanvi

 

 

TFG amb un programa d'intercanvi

Per a poder cursar el TFG l’estudiant haurà d’estar matriculat en totes les assignatures que li falten per a acabar la carrera

Psicologia

- Solament es permet fer el TFG en el cas de la SICUE i en ERASMUS, sempre que la universitat de destinació ho permeta (recomanem contactar-hi prèviament) i complisca els requisits establerts per al grau en Psicologia.

- No es permet cursar el TFG en estades del Programa Internacional.

Logopèdia

- Solament es permet fer el TFG en el cas de la SICUE, sempre que la universitat de destinació ho permeta (recomanem contactar-hi prèviament) i complisca els requisits establerts per al grau en Logopèdia.

- No es permet cursar el TFG en estades ERASMUS ni del Programa Internacional.

 

Pràctiques amb un programa d'intercanvi

Pràctiques curriculars (assignatura de la carrera)

Sempre s’han d’ajustar a les característiques exigides, tant en el Grau en Psicologia com en el Grau
de Logopèdia.

Hi ha diverses opcions per realitzar aquest tipus de pràctiques:

1. SICUE – es permet fer les pràctiques sota un programa SICUE sempre que la universitat de destinació ho permeta.

2. Programa Internacional – no és permès.

3. ERASMUS Estudis – solament permès en el grau en Psicologia i en determinades universitats (consultar amb l’Oficina de Relacions Internacionals de la Facultat de Psicologia).

4. ERASMUS Pràctiques Modalitat A – en aquest cas, l’estudiant és el que s’encarrega de buscar el centre de pràctiques i acordar-les-hi. A més les ha d’aprovar la Comissió de Pràctiques. Per a més informació, selecciona el programa en el menú de l’esquerra.

 

Pràctiques extracurriculars

Tant els estudiants del Grau en Psicologia com del Grau del Logopèdia es poden beneficiar del programa Erasmus Pràctiques modalitat B, que permet fer pràctiques a Europa el curs immediatament posterior al que acaben la carrera.

En aquest cas, igual que en la modalitat A, l’estudiant ha de buscar el centre de pràctiques. Mitjançant el menú de l’esquerra pots accedir a la informació detallada d’aquest programa.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies