Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

Image de la noticia

El IV Congrés Internacional de Psicobiologia se celebra en la Facultat de Psicologia i Logopèdia de la Universitat de València els dies 20, 21 i 22 de juliol de 2022. El comité organitzador està format per professorat del departament de Psicobiologia, presidit per la professora Alicia Salvador, catedràtica de la Universitat de València.

Aquest congrés és la continuació dels ja organitzats per la Sociedad Española de Psicobiología en edicions anteriors a Granada 2019, Ávila 2017 i Oviedo 2015. Es tracta d'una oportunitat per a compartir les dades més recents sobre la relació entre el sistema nerviós i el comportament en totes les seues facetes.

El programa inclou la participació de ponents de reconegut prestigi internacional, taules redones i presentacions orals. Entre els conferenciants convidats comptem amb els doctors Pascual-Leone (EUA), Carmen Sandi (Suïssa), Philippe Courtet (França) i Nicolas Rohleder (Alemanya).

Tradicionalment, els esdeveniments de la Societat presenten els principals avanços científics de Psicobiologia, amb especial atenció a línies innovadores liderades per joves investigadors. Entre les temàtiques que abordarà aquest congrés destaquen pel seu impacte social: el suïcidi, els processos d'estrés i salut, l'envelliment, alcohol i addiccions, Neuropsicologia, etc. Tots ells poden resultar de gran interés per al desenvolupament del rol professional en Psicologia.

El termini per a presentació de resums s'ha ampliat fins al 15 de maig i el període de quota reduïda acaba el 23 de maig, amb preus reduïts per a estudiants de postgrau i de grau.

El programa científic es completarà amb un programa sociocultural que permetrà aproximar-se a una ciutat oberta i acollidora com és València.

Llista d'enllaços:

Imatges: