Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

Conferència: Los Hombres frente a la prostitución

  • 21 de març de 2019
cartell

La Facultat de Psicologia us informa que el pròxim dimarts 26 de març a les 12.30 en el saló d’actes tindrà lloc la Conferència “Los Hombres frente a la prostitución” impartida per l'escriptora, guionista, productora i directora Mabel Lozano.

La Facultat de Psicologia us informa que el pròxim dimarts 26 de març a les 12.30 en el saló d’actes tindrà lloc la Conferència “Los Hombres frente a la prostitución” impartida per l'escriptora, guionista, productora i directora Mabel Lozano. El seu treball com a documentalista pels drets humans, des de l'any 2008, ha recollit nombrosos premis i reconeixements d'organitzacions com Oxfam Intermon, Amnistia Internacional, Municipi de Madrid, Senda Sènior i Festival de Cine de Màlaga. En 2018 va obtindre el premi Rodolfo Walsh per la seu obra El proxeneta, a la Millor Obra Policíaca en la categoria de No Ficció.

Aquesta conferència s’emmarca dins de les activitats per promoure la igualtat i compta amb el suport de la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València.
El documental de Mabel Lozano #Exit es pot visualitzar en:
https://vimeo.com/231431533