Universitat de ValènciaFacultat de Psicologia Logo del portal

Premis Psicologia / Logopèdia 2021

Concurs “Aportacions des de l'àmbit de la psicologia i de la logopèdia per a la gestió dels efectes de la pandèmia i de la nova normalitat”

La Facultat de Psicologia i Logopèdia de la Universitat de València convoca el concurs “Aportacions des de l'àmbit de la psicologia i de la logopèdia per a la gestió dels efectes de la pandèmia i de la nova normalitat” que es celebrarà durant el curs acadèmic 2020-2021

Aquests premis es convoquen a fi de reconèixer els treballs acadèmics més destacats i vinculats a la situació sanitària y social en la que ens hem trobat en aquest curs acadèmic. Els treballs podran presentar-se a una de les tres categories: de primer a tercer curs dels estudis de Grau en Psicologia o Logopèdia, els Treballs Fi de Grau (TFG) i els Treballs Fi de Màster (TFM) dels màsters en què l’organisme responsable és la Facultat de Psicologia i Logopèdia.

 

Convocatòria i bases:

Accedir al document enllaç

Publicació: 29/01/2021

Període d'inscripció: 

Treballs de primer a tercer curs de Grau: del 20 de maig al 10 de juny de 2021

Treballs de TFG i TFM del 20 al 30 de juliol de 2021

 

Instruccions per a la inscripció:

Accediu a les instruccions des d'aquest enllaç

 

Documents:

- Inscripció de treballs de 1r a 3r de Grau

- Inscripció TFG

- Inscripció TFM

- Acceptació de premi

(Per evitar problemes. descarrega els pdf dels documents al teu ordinador i comprova que una vegada guardat, es conserven totes les dades)