Universitat de ValènciaFacultat de Psicologia Logo del portal

 • Estudiants d'Intercanvi
 • 19/07/19

  Canvis de grup. Curs 2019/2020

  Des de la cita de matrícula i fins al 31 de juliol es podran sol·licitar canvis de grup, justificats documentalment mitjançant sol·licitud presentada en la Secretaria d'Estudiants de la Facultat de Psicologia o enviada al correu electrònic: Fac.Psicologia@uv.es. Aquest termini serà improrrogable. La resolució es publicarà en el tauler oficial electrònic de la Facultat a més dels taulers d'anuncis del Hall.

 • 15/07/19

  Matrícula alumnes nou ingres curs 2019/2020

  La matrícula de les titulacions de Grau en Psicologia i Grau en Logopèdia de la Facultat de Psicologia del curs 2019/2020 es formalitzarà online des del 16 fins al 19 de juliol, segons data i hora assignada.

 • 11/07/19

  Matrícula Màster en Psicologia General Sanitaria

  La matrícula de 2n curs del Màster en Psicologia General Sanitària 2019-20 es formalitzarà on line des de dimarts 16 fins al dijous 18 de juliol segons data i hora assignades. (Veure enllaç).

 • TFG Psicologia

  04/07/19

  Defenses TFG Psicologia juliol

  Del 8 al 12 es procedirà a les defenses de Treball Fi de Grau en Psicologia pertanyents al període de juliol.

 • 01/07/19

  Researching and Teaching Social Sciences and Humanities: What can Evolutionary approaches contribute?

  Cicle de conferències els dies 2 i 3 de juliol a la Facultat de Psicologia

 • Logopedia

  28/06/19

  Defenses TFG Logopèdia-Juliol

  Del 3 al 5 es procedirà a les defenses de Treball Fi de Grau en Logopèdia pertanyents al període de Juliol.

 • Pedro R. Gil-Monte, catedràtic de Psicologia Social de la Universitat de València.

  10/06/19

  Professor Pedro R. Gil-Monte, expert in the burnout syndrome, awarded for his scientific contribution

  Pedro R. Gil-Monte, Professor of Social Psychology at the University of Valencia, has received the recognition of the Universidade Federal da Paraíba (Centro de Ciências da Saúde, João Pessoa, Brazil) for his rellevant contribution to international scientific production and for the development of an instrument for the evaluation of the burnout syndrome).

  [Read more]

 • La rectora M. Vicenta Mestre i la degana de la Fac. de Psicologia M. Dolores Sancerni donen la benvinguda als integrants de l'Assemblea General de la Conferència de Degans de Logopèdia de les Universitats Espanyoles

  07/06/19

  La Facultat de Psicologia acull l’Assemblea General de la Conferència dels Degans de Logopèdia de les Universitats Espanyoles

  A l’Assemblea han tractat l’estat de la sol·licitud de creació de l’àrea de coneixement de logopèdia. Per la vesprada es reuniran amb representants del Consell General de Col·legis de Logopedes i de l’Associació Espanyola de Logopèdia, Foniatria i Audiologia.

  [Read more]

 • (From left toright). Manuel Martín Fernández, Marisol Lila and Enrique Gracia, of the Department of Social Psychology of the University of Valencia. Photo: Jorge Gil.

  05/06/19

  The Nordic paradox confirmed: Sweden has higher partner violence rates than Spain despite its greater gender equality

  A research team from the universities of València and Lund (Malmö, Sweden) has confirmed the so-called Nordic paradox, or prevalence of high levels of violence against women in relationships in countries with high rates of gender equality. The study confirms that Sweden (the European country with greater equality in this area) shows more violence against women, both physical and sexual, than Spain (eleventh with greater gender equality).

  [Read more]

 • Titol jornada

  03/06/19

  I Jornades de Tutors Externs del Màster en Intervenció psicològica en àmbits socials

  Els dies 5-6 de juny en el Saló d'Actes, en horari de 17:00 a 20:00, tindrà lloc la I Jornada de Tutors Externs del Màster d'Intervenció psicològica en àmbits socials que estarà obert a qualsevol persona interessada en la temàtica.

  [Read more]

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy