Universitat de ValènciaFacultat de Psicologia Logo del portal

  • Estudiants d'Intercanvi
Titol jornada

Els dies 5-6 de juny en el Saló d'Actes, en horari de 17:00 a 20:00, tindrà lloc la I Jornada de Tutors Externs del Màster d'Intervenció psicològica en àmbits socials que estarà obert a qualsevol persona interessada en la temàtica.

La jornada permetrà conèixer la realitat professional de múltiples àmbits d'intervenció psicosocial: atenció primària en serveis socials, psicologia i justícia juvenil, psicologia de l'esport aplicada a la intervenció social, intervenció dirigida a persones migrants en situació de risc d'exclusió social, migracions forçades i salut mental, intervenció en residències de persones majors, intervenció en violència filio-parental, prevenció de la violència de gènere a través de la intervenció amb agressors, atenció psicològica en CEAR a persones sol·licitants de protecció internacional i refugiades, dona i immigració la psicologia en l'àmbit d'atenció a persones amb discapacitat intel·lectual i la psicologia en les forces armades.

Links:

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy