Universitat de ValènciaFacultat de Psicologia Logo del portal

  • Porta de la Facultat
Alumnat de nou ingres. Trámits de matrícula 2018-2019

 

Els estudiants que hagen sigut admesos per preinscripció en qualsevol titulació de la Facultat de Psicologia, accediran a l'aplicació d'automatrícula que es troba disponible en el Portal de Serveis de l´Estudiant de la Universitat de València.

La matrícula s'iniciarà el 17 de juliol a les 8:45 i finalitzarà el 20 del mateix mes a les 14:00 hores, havent de formalitzar la matrícula online en el dia i l'hora assignats. Si no es formalitza en aquest termini es entienderá que renuncia a la seua plaça i s'oferirà als estudiant que formen les llista d'espera.

Si no disposes d'un ordinador amb connexió a internet, pots acudir a la aula LIP4 de la Facultat, en l'horari de 8:45 a 13:00 i a més dimecres i dijous de 16:15 a 17:00 hores.

Pots consultar la teua cita prèvia a través de la pàgina web de la Universitat de València a partir del 14 de juliol.

És molt importat que acudisques a les reunions informatives organitzades pels centres per a la titulació en què hages estat admès.

La matrícula online la pots realitzar des de qualsevol ordinador o dispositiu electrònic. Per a açò hauràs d'accedir a l'aplicació de matrícula des del corresponent enllaç, disponible en la pàgina web de la Universitat de València: Portal de Serveis de l'Estudiant. Aquesta aplicació et permet fer tots els tràmits per formalitzar la matrícula del curs.

Abans d'omplir la matrícula hauràs de consultar en el web de la Facultat de Psicologia els horaris de les assignatures per planificar amb antelació les teues preferències, tenint en compte que, com els grups tenen una capacitat limitada, és possible que no trobes plaça en alguna agrupació, per la qual cosa és convenient tenir alguna alternativa prevista.

En la guia de l'estudiant de la teua titulació, obtindràs informació tant acadèmica com administrativa relacionada amb ella.

En acabar la matrícula, obtindràs un usuari i contrasenya perquè pugues accedir als serveis de la Universitat, al Portal de l'Alumne, i al teu correu electrònic, on se te comunicaran les dades de matrícula i posteriors notificacions.

Més informació:

 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy