University of Valencia logo Logo Quality Unit Logo del portal

La Unitat de Qualitat us atén online

  • March 23rd, 2020
Treballant amb ordinador portàtil

D’acord amb les instruccions de la Universitat de València davant la situació de crisi sanitària ocasionada pel coronavirus Covid-19, la Unitat de Qualitat ha posat en marxa un Pla de continuïtat que preveu el tancament de les instal·lacions de la Unitat. Tot i això, continuarem treballant des de casa.

A partir d’avui, dilluns 23 de març, les consultes s’atendran únicament per correu electrònic en la nostra adreça unitat.qualitat@uv.es. Per a consultes relacionades amb l’avaluació docent podeu dirigir-vos a avaluacio.professorat@uv.es.

Temporalment no s’emetran certificats d’avaluació docent. Tot i això, si ho necessiteu, podeu sol·licitar un resum informatiu amb totes les vostres avaluacions a la nostra pàgina web.

Pel que fa a les convocatòries relacionades amb la renovació de la acreditació o al·legacions als informes d’avaluació externa, la Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva (AVAP), ens ha comunicat que els terminis es mantenen com estaven previstos, si teniu algun dubte podeu escriure un correu a la tècnica responsable del vostre centre o a unitat.qualitat@uv.es.

Seguirem treballant en el Sistema de Assegurament Intern de la Qualitat i avisarem als responsables de qualitat dels centres de les novetats. Els cursos de formació que hi estaven previstos s’ajornen fins a que passe la situació de crisi actual.

Al web de la Unitat de Qualitat i als seus perfils oficials en les xarxes socials (FacebookTwitter i Instagram) es comunicarà qualsevol informació d’interès per als usuaris del servei.  Així mateix, també podeu visitar la pàgina principal de la Universitat de València i els seus comptes oficials, on trobareu les novetats i decisions que es puguen produir arran de la crisi sanitària actual.