Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València

La FECYT subvencionará el teatre químic de la Facultat de Química

  • 22 de juliol de 2019

El projecte de la Facultat "El teatre és pura química; la química és pur teatre" ha estat seleccionat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) en la seva convocatòria 2019 d'ajudes per al foment de la cultura científica, tecnològica i de la innovació.

La FECYT, dependent del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, ha rebut un total de 279 sol·licituds dins de la línia d'actuació 2 (Educació i vocacions científiques) i d'elles ha escollit 73 en la resolució provisional que s'acaba de fer pública, entre les quals es troba el projecte del teatre químic de la Facultat de Química. La subvenció atorgada, 6.000 €, permetrà dur a terme un dels objectius essencials de la iniciativa per al curs que ve: portar-la fora del Campus de Burjassot-Paterna. De fet, es preveu la representació de l'obra en altres localitats valencianes, per tal d'arribar a l'alumnat que no tiene un fàcil accés a les activitats de divulgació científica organitzades habitualment per la Facultat.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies