Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Química Logo del portal

LES NACIONS UNIDES QUE VOLEM. 75 ANIVERSARI DE L'ONU

  • 19 d’abril de 2021
Image de la noticia

La Facultat de Química participa en la celebració de l'esdeveniment en línia: "Les Nacions Unides que volem" el pròxim 22 d’abril amb motiu del 75 aniversari de les Nacions Unides. Aquest esdeveniment que conflueix amb el projecte yODSi de la Universitat de València.

75 ANIVERSARI DE L’ONU. LES NACIONS UNIDES QUE VOLEM

Amb motiu del 75 aniversari de les Nacions Unides la Universitat de València en col·laboració amb Centre de Tecnologia de la Informació i les Comunicacions de les Nacions Unides situat en la localitat valenciana de Quart de Poblet, i amb l'inestimable suport de la seu de la Biblioteca Depositària de Nacions Unides -que tenim el privilegi de tindre en la nostra universitat-, es celebrarà el pròxim 22 d'abril (Dia Internacional de la Terra) l'esdeveniment en línia: "Les Nacions Unides que volem". Aquest esdeveniment conflueix amb el projecte yODSi de la Universitat de València, coordinat pel Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat i de UVSostenibilitat, i amb la col·laboració de  diferents Facultats.

La Facultat de Química ha participat en la preparació de la mesa de dialeg: Intel·ligència artificial en un planeta finit: reptes de l'Agenda 2030, amb els estudiants:

Yeray López Arauco

Miguel Ángel Piá Ludeña

Inma Gomar Fernández

El professorat de suport ha segut Jose Antonio Sáez Cases i Mª Luz Cardona Prosper.

Més información a l’enllaç: 

https://www.uv.es/uvweb/nulles/participacion-institucional/75-aniversario-onu-1286158159782.html

Enllac d'accés al'esdeveniment del 22 d'abril  (gratis i sense inscripció prèvia):

https://eu.bbcollab.com/guest/3b91bd8960134f998ffe18d990ad7ddb