Logo de la Universdad de Valencia Logo Facultad de Química Logo del portal

ELECCIONS CLAUSTRE UV I ESTUDIANTAT A JUNTA DE FACULTAT

  • 18 octubre de 2021
Image de la noticia

ELECCIONS DE RENOVACIÓ TOTAL DEL CLAUSTRE I DE REPRESENTANTS D’ESTUDIANTS A LA JUNTA DE FACULTAT I L’ASSEMBLEA DE REPRESENTANTS. 18 NOVEMBRE 2021

 

Informació sobre Renovació total del Claustre 2021. Junta Electoral de la Universitat:

https://links.uv.es/8gReY39

La degana de la Facultat convoca eleccions de l’estudiantat a Junta de Centre i a ADR per al 18 de novembre de 2021.

Calendari: https://links.uv.es/IH0Ojg2

Convocatòria Junta de Centre:  https://links.uv.es/5Zt83TF

Convocatòria ADR:  https://links.uv.es/2wW1N3C

 

INFORMACIÓ SOBRE CANDIDATURES

La presentació de Candidatures d’estudiantat a Junta de Centre i/o Claustre ha de ser en forma de llista, seguint les indicacions de l’article 8.2.2 del Reglament Electoral General de la Universitat de València, en el registre electoral o a través de la Seu Electrònica de la UV. https://webges.uv.es/uvTaeWeb/DescargarAnuncio.do?codigo=ANUNCIO-R75-2021-3059

Per a les candidatures unipersonals, es a dir ADR i PDI al Claustre, existeix també la possibilitat de presentació de candidatures individuals, a més del Registre Electoral, per mitjan del correu electrònic degaquim@uv.es (article 8.1 del nou Reglament Electoral General).

Requisits per a la presentació de candidatures per correu electrònic:

- El candidat o candidata haurà d’enviar la seua candidatura des del seu compte de correu electrònic de la Universitat de València.

- En l’escrit cal consignar el nom i els cognoms del candidat o de la candidata, amb els quals figurarà en la papereta corresponent i l’elecció a què presenta la seua candidatura, amb indicació del col·lectiu pel qual la presenta i, si és el cas, el col·legi en què es presenta.

- Aquest escrit es podrà signar mitjançant firma electrònica de la persona interessada, i en cas que la signatura siga manuscrita, l’escrit s’haurà d’acompanyar d’una còpia d’un document oficial acreditatiu de la seua identitat que porte la seua signatura.

Així doncs, amb la introducció de la possibilitat de presentació de candidatures per correu electrònic, s’ha eliminat l’opció de presentar la candidatura mitjançant una tercer persona, i en conseqüència, la necessitat de ratificació per part del candidat o candidata.