University of Valencia logo Logo Rector Peset Hall of Residence Logo del portal

Buñol. El Patrimoni Cultural. La música com a vehicle d'expressió i emocions

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, i l'Ajuntament de Buñol creen una vegada més sinergies per a consolidar el projecte d'universitats estacionals i traure a la llum una nova edició de la Universitat de Tardor.

En aquesta 4ª edició, la Universitat de Tardor de Buñol, serà punt de convergència d'estudiants, professionals, docents, investigadors i ciutadans de la localitat i la seua comarca que s'uneixen per la música, les emocions i el patrimoni cultural. En una única jornada de matí amb seu en el Conservatori Sant Rafael, es donaran cita investigadors i referents del patrimoni cultural de la localitat per a generar debat entorn de la música com a vehicle d'emoció i d'expressió i d'emocions, gran atractiu per a tots els interessats en la cultura popular i musical.

La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana, impulsa aquesta acció acadèmica i formativa, lligada a la investigació i la transferència del coneixement, en un espai de referència en el patrimoni cultural valencià, com és la Foia de Buñol-Chiva. És una iniciativa gratuïta i oberta a tot aquell que vulga acostar-se al patrimoni cultural i musical de la comarca.

NECESSARI INSCRIURE'S: 

http://projeccio.uv.es:8080/ins/index.php?sid=89646&lang=ca

 

 

 

Date 23 october 2020 at 10:00 to 13:00. Friday.

 
 
Place

Conservatori San Rafael Buñol, Av. V. Blasco Ibáñez, 32

 
Organized by

La Universitat de València a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat amb la Diputació de València i Caixa Popular amb la col·laboració de l'Ajuntament de Buñol.

http://projeccio.uv.es

 

Contact unitatsuport@uv.es

 
More information