University of Valencia logo Logo Rector Peset Hall of Residence Logo del portal

El Show de Liz Dust
El Show de Liz Dust. Diversitat i molt més

Els estudiants del Grau de Turisme de la Facultat d'Economia no deixen d'il·lusionar-nos any rere any amb els projectes que dissenyen en l'assignatura Màrqueting de l'Oci, impartida pel professor Manuel Cuadrado.


Enguany li ha tocat a la diversitat, perquè organitzen una trobada docent sota el títol "El Show de Liz Dust. Diversitat i molt més". Es tracta d'un projecte social, inclusiu i solidari, que es correspon amb el treball final de la citada assignatura. Sota la direcció dels professors Manuel Cuadrado i David Bayona, han produït i gestionat aquest espectacle que tindrà lloc dimarts que ve 17 de novembre a les 12:00 h des de la "Sala Matilde Salvador" del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València i serà retransmés en streaming via YouTube.


El show, presentat i conduït per l'artista drag queen Liz Dust, té com a objectiu promoure la igualtat i educar sobre la diversitat afectiu-sexual i de gènere d'una manera transversal i diferent. Constarà d'un monòleg inicial, una entrevista al periodista i presentador de TVE Lluís Guilera, música en directe de la mà de Gilbertástico i Ana Elena Pena, un consultori amb preguntes realitzades pel públic i un concurs amb premis per als guanyadors, entre altres coses.


Els estudiants agraeixen el suport de les institucions que l'han fet possible: Diversitats, el Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat de la Universitat de València, la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, el Departament de Comercialització i Investigació de Mercats, el Vicerectorat de Cultura i Esport i la Facultat d'Economia de la Universitat de València.


A més, els estudiants han aconseguit l'ajuda de diversos patrocinadors, als qui aprofiten també per a expressar el seu agraïment. Entre ells es troben: Zona de Catas, Mollo Shop, Sea Art València, Carla Painting, Carbonell Ceramics y Lakajade.


Al estar en directe, els participants podran interactuar a través del xat de la plataforma, així com fer donacions que aniran destinades per a una ONG que s'anunciarà d'ací a poc temps. La participació com a espectador en el show requereix emplenar un formulari d'inscripció en línia: https://ldinfoshow.typeform.com/to/Y6Ndreei  al qual també pot accedir-se per qualsevol de les xarxes socials del projecte (Facebook, Instagram i Twitter), on a més es troba tota la informació actualitzada sobre el show. L'adreça de correu de contacte és showlizdust.comunicacion@gmail.com 

Tots aquells que s'inscriguen, participen i contesten un qüestionari final rebran un certificat de participació.

Cartell

 

 

Date 17 november 2020 at 12:00 to 14:00. Tuesday.

 
 
Place

Streaming via YouTube.

 
Organized by

Estudiants del Grau de Turisme de la Facultat d'Economia de l'assignatura Màrqueting de l'Oci, impartida pel professor Manuel Cuadrado..

 

Contact showlizdust.comunicacion@gmail.com