University of Valencia logo Logo del portal

  • Rector Peset

Universitat de Primavera de Xàtiva

Schedule: From 6 june 2018 to 21 june 2018. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 00:00 to 00:00.

 

Place: Museu Casa de l'Ensenyança , Plaça Arquebisbe Mayoral 2 - Xàtiva

 
Description:

Oberta inscripció

La Universitat de València presenta la primera edició de la Universitat de Primavera de Xàtiva, fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València i l'Ajuntament de Xàtiva, i amb el finançament de la Diputació de València.

La 1ª edició de la Universitat de Primavera de Xàtiva, sota el lema “Reptes del Turisme Cultural a Xàtiva” és punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn pròxim en una jornada en dues sessions, una de matí, referida al repte del turisme cultural davant un nou turista més “tecnològic” i una altra de vesprada, referida a la sostenibilitat i competitivitat del turisme cultural. Aquesta jornada és una iniciativa, gratuïta i oberta al públic en general, que compta amb la participació d'especialistes en turisme cultural de la Universitat de València i altres àmbits de la societat i pretén afrontar de forma directa i activa els desafiaments del turisme cultural a Xàtiva en els temps present i futur.

 
Organized by:

Universitat de València, Diputació de València i Ajuntament de Xàtiva.

 

Contact: unitatsuport@uv.es ; vicerec.territori.societat@uv.es

 
More information:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy