Logo de la Universitat de València Logo Rectorat de la Universitat de València Logo del portal

Sylvia Martínez Gallego

SYILVIA MARTÍNEZ GALLEGO

 

Nascuda a València (1962), és Professora Permanent de la Facultat de Magisteri. Llicenciada en Belles Arts i màster en Didàctica Específica, i en Secundària, per la Universitat de València, va assolir el grau de Doctora en Educació en 2015.

La seua docència i investigació s’han centrat en els camps de la Formació de Professorat, la Didàctica de les Arts Visuals, i la Interdisciplinarietat en les Arts, formant part actualment del grup d’investigació de "Investigant l'educació musical (iMUSED)

Amb una trajectòria professional que passa per la funció pública i la seua tasca de professora a l’Escola d’Art i Superior de Disseny (EASD), com a personal permanent de la Universitat de València la Dra. Gallego va dur a terme una estada d’investigació a l’École Duperré a Paris, ha estat revisora de diverses revistes acadèmiques i compta amb diverses publicacions entre les que destaca el recent article ‘Development of Social and Environmental Competences of Teachers in Training Using Sound and Visual Landscape’ (2023).

Amb una trajectòria dedicada a la investigació i la docència, i amb una activa participació en la vida cultural i l’art de la Comunitat Valenciana que li ha merescut diverses nominacions a premis, la Dra. Gallego ha desenvolupat també una trajectòria de gestió essent membre actualment del Claustre de la Universitat de València, de la Comissió Acadèmica del Títol de Magisteri, Coordinadora de l’Àrea de Educació Plàstica i Coordinadora al Màster de Secundària en l’especialitat de dibuix i, des de 2022, Cap d’Iniciatives d’Igualtat i Diversitat en el vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives.