Logo de la Universitat de València Logo Rectorat de la Universitat de València Logo del portal

L’Acadèmia de Psicologia d’Espanya nomena Acadèmica de Número a Mª Vicenta Mestre

  • Gabinet de la Rectora
  • 2 de gener de 2019
Mestre

La rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, ha sigut nomenada Acadèmica de Número en la Medalla 25 per part de l’Acadèmia de Psicologia d’Espanya.

L’Acadèmia de Psicologia d’Espanya, en la seua Junta plenària celebrada el passat 13 de desembre, va decidir nomenar a l’actual rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, Acadèmica de Número en la Medalla 25, vacant des de la seua creació.

A partir d’ara, s’obri un període de sis mesos per a l’acceptació del nomenament, que finalitzarà amb la sessió solemne de recepció, on el President de l’Acadèmia de Psicologia d’Espanya, Heliodoro Carpintero, atorgarà a Mª Vicenta Mestre la Medalla Número 25 i el seu títol acreditatiu.

El 2015 el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport va crear l'Acadèmia de Psicologia d'Espanya. Aquesta creació venia a afegir una peça molt important al procés d'institucionalització de la psicologia espanyola, i que compta amb un gran nombre de personalitats conegudes a nivell nacional i internacionalment. L’Acadèmica té com a missió la consecució, promoció i manteniment del més alt nivell científic, cultural i social de la psicologia, així com l'impuls de la seua pràctica en benefici dels individus i la societat.