Logo de la Universitat de València Logo Rectorat de la Universitat de València Logo del portal

La Universitat farà efectiu el pagament de carrera professional al personal funcionari interí

  • Gabinet de la Rectora
  • 21 de desembre de 2018
Image de la noticia

El gerent de la Universitat de València ha informat a la Mesa Negociadora de la decisió de la Rectora i del Consell de Direcció de la Universitat de fer efectiu el complement de carrera administrativa al conjunt del personal funcionari interí i reconèixer els períodes d’interinatge del personal funcionari de carrera.

La decisió, comunicada en la reunió de  la Mesa Negociadora celebrada aquest matí a l’edifici del Rectorat de la Universitat de València suposa l’aplicació directa per al personal funcionari interí del Decret de Carrera Professional i Avaluació de l’Exercici (Decret 211/2018, de 23 de novembre, de la Generalitat).

La Universitat aplicarà així, aquest Decret i, a tal efecte, el gerent ha informat que s’iniciaran totes les tasques administratives per obrir el termini de presentació de sol·licituds d’enquadrament.

Aquestes sol·licituds, que es presenten individualment, suposen l’inici d’un procediment d’enquadrament en el qual s’estableix el nivell i el dret de percepció de complement econòmic que suposa l’aplicació del Decret de Carrera Professional.

La Universitat informarà puntualment el Personal d’Administració i Serveis dels procediments a seguit a partir del mes de gener per al seu enquadrament.

La decisió de la Rectora suposa el reconeixement de drets del personal universitari interí, així com d’aquells períodes d’interinatge del personal funcionari de carrera, en igualtat de condicions que la resta de funcionaris de la Generalitat Valenciana.