Logo de la Universitat de València Logo Rectorat de la Universitat de València Logo del portal

Paul de Grauwe

Data de nomenament: 15 de de novembre de 2011.

A proposta de: Facultat d’Economia.

Data d’investidura: 30 de de novembre de 2012.

Padrí/ina: Dr. Cecilio Tamarit Escalona i Dr. Vicent Soler Marco.

Apunt biogràfic:

Paul de Grauwe (Ukkel, Bélgica, 1946) és catedràtic de la Katholieke Universiteit Leuven, director de recerca del Center for Economic Studies (CESifo) de la universitat de Munich i membre del Center for Economic Policy Studies (CEPS).

Doctor per la John Hopkins University, ha impartit docència, entre d’altres, en les universitats de Michigan, Lliure de Bruxel·less, Tillburg, Pensilvània, Kiel i el College of Europe. El Dr. De Grauwe ha estat economista del Fons Monetari Internacional (FMI), consultor del Banc de Japó, de la Reserva Federal dels Estats Units i del Banc Central Europeu. També ha sigut diputat i senador del Parlament Belga.

Doctor ‘Honoris Causa’ per les universitats de Genova, Sankt Gallen i la Turku School of Economics and Business Administration, està en possessió de diferents premis i distincions, entre ells el Woodrow Wilson, Prize of the European Communities i l’Amex Bank Review Award.

Especialitzat en macroeconomia oberta, el Dr. De Grauwe és reconegut com un dels principals especialistes en l’estudi del procés d’integració monetària a Europa

Documents:
Imatges de l'acte d'investidura:
Vídeos de l'acte d'investidura: