Logo de la Universitat de València Logo Rectorat de la Universitat de València Logo del portal

Data de nomenament: 9 de de juliol de 2013.

A proposta de: Institut de Drets Humans de la Universitat de València.

Data d’investidura: 14 de d’abril de 2014.

Padrí/ina: Javier de Lucas.

Apunt biogràfic:

Sami Naïr (Tremecén, 1946).
Politòleg, filòsof, sociòleg i catedràtic francès, especialista en moviments migratoris i creador del concepte de co-desenvolupament. Entre 1997 i 1999 va ser assessor del Govern de Lionel Jospin, i fins a 2004, europarlamentari. És catedràtic en Ciències Polítiques, director del Centre Mediterrani Andalusí (CMA) i professor-investigador en la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla. Va dirigir ‘Les temps Modernes’ junt a Simone de Beauvoir i ‘L’Evenément européen’, amb Edgar Pisani.

En relació amb la Universitat de València, ha estat professor convidat i professor titular de les càtedres Canyada Blanch, de la que va jugar un paper decisiu, i Mediterrània. Al llarg dels anys el professor Naïr ha ajudat a la consecució de beques i estades de formació d’investigadors i professors, i ha participat en la formació i en l’avaluació de tesi de màster i de doctorat en diferents departaments i facultats de la nostra Universitat.

Documents:
Vídeos de l'acte d'investidura:

Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column '3832va' in 'where clause' in C:\xampp\htdocs\uvtv\tv_video\embedded.php:206 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\uvtv\tv_video\embedded.php(206): PDO->query('SELECT eventos....') #1 C:\xampp\htdocs\uvtv\tv_video\embedded.php(114): Crea_embedded_nuevo('<!-- TW_PARA_VI...', '<!-- TW_PARA_AU...', '<!-- TW_PARA_ST...', '3832va', 'CA', Object(PDO)) #2 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\uvtv\tv_video\embedded.php on line 206