Logo de la Universitat de València Logo Rectorat de la Universitat de València Logo del portal

Kenneth Ray Bain

Data de nomenament: 24 de de juliol de 2014.

A proposta de: Facultat de Magisteri.

Data d’investidura: 21 de de novembre de 2014.

Padrí/ina: Óscar Barberá.

Apunt biogràfic:

Kenneth Ray Bain és catedràtic d’història i d’educació en entorns urbans en la University of the District of Columbia, i presideix el Best Teachers Institute.

La seua àmplia trajectòria acadèmica s’ha desenvolupat en les universitats Texas-Pan American, Vanderbilt, Northwestern, New York, Montclair i en la University of the District of Columbia. Va dirigir el National History Teaching Center dels EUA, y fundà i dirigí quatre dels centres més importants per al foment de l’excel·lència docent en les universitats Vanderbilt, Northwestern, New York i Montclair. Va ocupar diversos càrrecs acadèmics dins d’aquestes, i en 2012 va ser  nomenat ‘provost’ (màxima autoritat acadèmica) de la University of the District of Columbia, l’única universitat pública de la capital federal, càrrec que va deixar en jubilar-se en juliol de 2013.

Entre les seues recerques destaquen, en l’àmbit de l’educació, els estudis sobre les condicions en què es produeix l’aprenentatge profund i durador i la creació d’entorns d’aprenentatge crític natural.

Assessor de prop de cinc-centes universitats de tot el món, membre de consells i comités de més setanta-cinc universitats diferents i assessor de més d’una dotzena d’editorials i revistes, ha obtingut, entre uns altres, diversos premis vinculats a la seua docència i els seus llibres, entre els quals destaca ‘El que fan els millors professors d’universitat’.

Documents:
Vídeos de l'acte d'investidura:

Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column '4415va' in 'where clause' in C:\xampp\htdocs\uvtv\tv_video\embedded.php:206 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\uvtv\tv_video\embedded.php(206): PDO->query('SELECT eventos....') #1 C:\xampp\htdocs\uvtv\tv_video\embedded.php(114): Crea_embedded_nuevo('<!-- TW_PARA_VI...', '<!-- TW_PARA_AU...', '<!-- TW_PARA_ST...', '4415va', 'CA', Object(PDO)) #2 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\uvtv\tv_video\embedded.php on line 206