University of Valencia logo Logo del portal

 • Empren +

Presentació

La Universitat de València desenvolupa multitud d'activitats orientades a promoure la emprenedoria i la creació de spin-off universitàries i dirigides a diversos col·lectius: estudiants universitaris, graduats, professors i investigadors, e inversors.

El Vicerectorat d’Investigació i Política Científica s'encarrega de coordinar, articular i impulsar accions de foment de la emprenedoria dutes a terme pels diferents serveis, unitats i oficines universitàries, amb l'objectiu de representar una finestreta única de difusió i promoció de la emprenedoria universitària.

Destaquen els següents actors implicats en la emprenedoria universitària:

 • Secció d’Innovació, Valorització i Emprenedoria del Servei d’Investigació i Innovació: actua com estructura de suport al Vicerectorat d’Investigació, per a la coordinació i gestió del programa EMPREN+ que comprèn totes les iniciatives d’emprenedoria en l’àmbit universitari. Gestiona i assessora a professors i investigadors sobre la viabilitat d’iniciatives empresarials i la definició d'un pla de negoci basat en l'explotació del coneixement i els resultats de recerca propietaris de la Universitat de València.
 • Parc Científic de la Universitat de València: proporciona espais i presta serveis de preincubació, incubació, consolidació i acceleració a empreses derivades de la recerca universitària i altres iniciatives empresarials nascudes en l'àmbit de l'emprenedoria universitaria.
 • UVocupació: realitza activitats d'assessorament a estudiants i de foment de la financiació col·lectiva o micromecenatge (crowdfunding) per a l'engegada dels seus projectes empresarials.
 • Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT): ofereix, a través de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, un conjunt d'activitats amb l'objectiu de promoure l'esperit emprenedor en l'àmbit universitari.
 • Càtedres institucionals i d'empresa: Càtedra de Cultura Empresarial, Càtedra Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria, Càtedra Fundació Bancaixa «Joves Emprenedors», entre altres moltes.

 

 • 03/11/17

  Eleccions de renovació total del PIF del Claustre el dia 23 de novembre de 2017

 • 23/10/17

  Jornada per a la preparació de propostes en convocatòries d’R+D col·laborativa. Avanç Convocatòria Reptes Col·laboració 2017

  [Read more]

 • 04/10/17

  IV Edició dels premis “Concurs 5U CV STARTUP” - Relació de candidatures premiades

  Resolució de 4 d’octubre de 2017 del Rectorat de la Universitat de València, per la qual s’ordena la publicació de la relació de candidatures premiades en la IV edició del concurs «5U CV STARTUP».

 • 22/09/17

  III edició del Programa «University Junior International Entrepreneurs» - Resolució de concessió

  Resolució de 22 de setembre de 2017 del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es fa publica la concessió d’una ajuda de la III edició del Programa «University Junior International Entrepreneurs».

 • 22/09/17

  IV Edició dels premis “Concurs 5U CV STARTUP” - Relació de candidatures

  Resolució de 22 de setembre de 2017 del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es publica la relació de candidatures de la Universitat de València a la IV edició del concurs «5U CV STARTUP».

 • 20/09/17

  I edició del Programa e2 “Estudiante x Emprendedor” a la Universitat de València. Ampliat el termini d’inscripció fins al 26 de setembre.

  Programa e2 “Estudiante x Emprendedor” orientat a promoure l'esperit emprenedor i a entrenar a estudiants de qualsevol titulació de la Universitat de València en la creació d'iniciatives de negoci amb el suport d'empresaris a nivell regional. Aquesta iniciativa es desenvolupa en el marc del programa d'emprenedoria Empren +, coordinat pel Vicerectorat d'Investigació i Política Científica, i compta amb la col·laboració de la Facultat d'Economia.

  [Read more]

 • 04/09/17

  I edició del Programa e2 “Estudiante x Emprendedor” a la Universitat de València

  Programa e2 “Estudiante x Emprendedor” orientat a promoure l'esperit emprenedor i a entrenar a estudiants de qualsevol titulació de la Universitat de València en la creació d'iniciatives de negoci amb el suport d'empresaris a nivell regional. Aquesta iniciativa es desenvolupa en el marc del programa d'emprenedoria Empren +, coordinat pel Vicerectorat d'Investigació i Política Científica, i compta amb la col·laboració de la Facultat d'Economia.

  [Read more]

 • 20/07/17

  Activant la ciència col·lectiva. Plataforma de crowdfunding especialitzada en projectes científics

  PRECIPITA és la plataforma de crowdfunding per a projectes de recerca i divulgació científica gestionada per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT).

  [Read more]

 • 06/07/17

  III edició del Programa «University Junior International Entrepreneurs» - Nota informativa

  Nota informativa sobre el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria de la III edició del Programa «University Junior International Entrepreneurs».

  [Read more]

 • 03/07/17

  IV Edició dels premis “Concurs 5U CV STARTUP”

  Concurs 5U CV STARTUP per a emprenedors de la Universitat de València en el marc del Programa «Campus de l'Emprenedor Innovador» que es desenvolupa de manera conjunta per les cinc universitats públiques valencianes i del programa «Empren +» del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica, amb la finalitat d'impulsar el talent emprenedor, fomentar la cultura emprenedora i innovadora en l'àmbit universitari, contribuir al desenvolupament i a la consolidació de les empreses creades en l'àmbit universitari i enfortir les relaciones Universitat-Empresa; el Rectorat de la Universitat de València, en compliment del que es disposa en el conveni subscrit amb l'esmentada Conselleria, selecciona les millors iniciatives emprenedores i trajectòries empresarials dels seus diferents campus.

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy