University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

Activant la ciència col·lectiva. Plataforma de crowdfunding especialitzada en projectes científics

  • July 20th, 2017
Image de la noticia

PRECIPITA és la plataforma de crowdfunding per a projectes de recerca i divulgació científica gestionada per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT).

Aquesta plataforma pretén acostar la ciència i la recerca que es desenvolupa en el nostre país a la societat, incrementar la cultura científica i afavorir la participació ciutadana en ciència. Els resultats de PRECIPITA fins avui són molt positius: més de 480.000 euros recaptats, 62 projectes publicats (55 finalitzats i 7 actius) i el 67% dels projectes han aconseguit l'objectiu financer.

PRECIPITA és un aparador perquè els científics s'acosten a la ciutadania i els puguen traslladar el valor del que fan amb la finalitat d'aconseguir el seu suport.

Els projectes en Precipita han de complir diversos requisits per a assegurar la qualitat dels mateixos:

  •        El projecte ha de desenvolupar-se en un centre públic de recerca.
  •        El projecte o la línia de recerca del projecte ha d'haver sigut avaluat en una convocatòria nacional o internacional.
  •        L'investigador principal ha d'estar en actiu. Per a açò ha d'aportar publicacions científiques pròpies o en col·laboració o haver participat en accions de divulgació científica durant els últims 2 anys.
  •        El projecte ha de tenir impacte social, és a dir, ha de realitzar aportacions valuoses al seu entorn.

Més informació:

Document Precipita
Pàgina web de PRECIPITA
Belén Gilarranz o Isabel Méndez
Tfn: 914251803 / 914250909
info@precipita.es

Links: