University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

Convocatòria beques individuals Marie Sklodowska-Curie 2019

  • April 17th, 2019
Convocatòria beques individuals Marie Sklodowska-Curie 2019

S'ha obert el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria 2019 MSCA-IF de beques Marie Sklodowska-Curie de la Comissió Europea

La Comissió Europea ha obert, amb data 11 d'abril de 2019, el termini de presentació de propostes de la convocatòria anual de beques individuals Marie Sklodowska-Curie (Individual Fellowships, IF) de mobilitat d'investigadors i investigadores, pertanyent al pilar de Ciència Excel·lent del programa marc europeu de recerca i innovació, Horitzó 2020. El termini de presentació de propostes acaba el dia 11 de setembre de 2019 a les 17.00 h. CET.

La sol·licitud la presenta de manera conjunta la institució d'acollida (en el nostre cas, la Universitat de València, amb un professor o una professora que fa la tasca de supervisió), i l'investigador o investigadora que vol treballar durant un període d'entre 12 i 24 mesos en el si d'un laboratori o grup de recerca de la UV.

Atès que es tracta d'una beca de mobilitat, l'investigador o investigadora no ha d'haver efectuat la seua activitat principal a Espanya durant 12 mesos o més en els 3 anys immediatament anteriors a la data d'acabament del termini de presentació de propostes (11-09-2019), a més de complir amb la definició d'investigador/a experimentat/da: tenir el títol de doctorat, o bé un mínim de quatre anys d'experiència investigadora a temps complet equivalent.

El professor o professora de la UV que tinga un candidat o candidata identificat/da de qualsevol nacionalitat per a demanar una d'aquestes beques sota la seua supervisió, es pot posar en contacte amb aquesta Secció d’R+D+I Internacional per a preparar la proposta a la Comissió Europea.

D'igual forma, els professors i professores que volen publicar un anunci per a rebre ofertes dels potencials becaris o becàries Marie Sklodowska-Curie que estiguen interessats/des a presentar la seua sol·licitud amb la Universitat de València com a institució d'acollida, poden omplir i enviar-nos el formulari d’expressions d’interès per a la publicació de l’anunci en el portal Euraxess de la Comissió Europea.

La informació completa i presentació de sol·licituds en línia es troba al Portal del Finançament de la Comissió Europea.

 

mciu_proa