University of Valencia logo Logo del portal

 • Investigadora

Presentació

El finançament necessari per a dur a terme les activitats d’R+D+I pot tenir molt diversa naturalesa: subvencions públiques, contractes privats amb empreses i altres entitats, llicències de tecnologia, mecenatge i patrocini, etc. Actualment, a Espanya, les més importants per a les universitats per volum econòmic, nombre de projectes i rellevància dels seus resultats són les subvencions públiques.

En la Universitat de València, el Vicerectorat d'Investigació i Política Científica i, en dependència funcional d’aquest, el Servei d'Investigació i Innovació desenvolupa funcions de difusió, assessorament, gestió i justificació de les diferents convocatòries de finançament públic a través de la seua secció d’ R+D+I Subvencionada, en el cas de subvencions d’àmbit nacional, i a través de la secció d’R+D+I Internacional, en el cas de les subvencions d’àmbit europeu i internacional.

 • Publicats els nous Programes de Treball d'H2020

  11/07/19

  Publicats els nous Programes de Treball d'H2020

  Publicada l'actualització de data 2 de juliol de 2019 dels programes de treball 2018-2020 d'Horitzó 2020

  [Read more]

 • 04/07/19

  Contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral - Convocatòria 2019. Relació definitiva de sol·licituds admeses i excloses de la fase de preselecció.

  Resolució de 4 de juliol de 2019 del Rectorat de la Universitat de València per la qual es publiquen les relacions definitives de sol·licituds admeses i excloses de les ajudes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, dins del marc del Programa «Atracció de talent» del Vicerectorat d’Investigació.

 • Esborranys Programes de Treball d'H2020

  01/07/19

  Esborranys Programes de Treball d'H2020

  Publicats els esborranys dels Programes de Treball 2020 del programa europeu de recerca i innovació Horitzó 2020 (2014-2020)

  [Read more]

 • 28/06/19

  Award of postdoctoral research fellowships - Call 2019. Provisional list of admitted and pending correction applications.

  In order to promote quality research, adapt and improve resources allocated to research activity, and enhance knowledge transfer, the University of Valencia Rectorate announces its 2019 call for postdoctoral research fellowships, as part of the University of Valencia Programme for Research Support and scientificimprovement actions that fall under the Vice-Rectorate for Research’s “Talent Attraction” subprogramme for the hiring of predoctoral and postdoctoral researchers..

 • Quarta convocatòria d'Interreg SUDOE

  20/06/19

  Quarta convocatòria d'Interreg SUDOE

  Publicada la Quarta Convocatòria del programa de cooperació FEDER Interreg Sudoe. El termini de presentació de propostes en primera fase acaba el 25 d'octubre de 2019.

  [Read more]

 • Jornada sobre participació en projectes europeus d’investigació

  13/06/19

  Jornada sobre participació en projectes europeus d’investigació

  Lloc: Rectorat de la Universitat de València. Data: 27 de juny de 2020.

  [Read more]

 • Taller sobre accions individuals Marie Sklodowska-Curie MSCA-IF

  11/06/19

  Taller sobre accions individuals Marie Sklodowska-Curie MSCA-IF

  Lloc: Campus de Tarongers. Facultat d'Economia. Universitat de València. Data: 13 de juny de 2019.

  [Read more]

 • Esborrany Programa de Treball de Salut H2020

  07/06/19

  Esborrany Programa de Treball de Salut H2020

  Publicat l'esborrany de l'actualització per a 2020 del Programa de Treball 2018-2020 de "Salut, canvi demogràfic i benestar" d'Horitzó 2020

  [Read more]

 • 07/06/19

  Programació Agència Estatal d’Investigació. Planificació de les convocatòries de l'AEI fins al final del Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020

  L’AEI informa a la comunitat científica de la planificació mensual de les properes resolucions i convocatòries del Pla Estatal d’Investigació Científica i Tècnica i d’Innovació 2017-2020, així com sobre els factors que pugueren alterar aquesta planificació.

 • 05/06/19

  Estades d’investigació «Becas Iberoamérica. Santander Investigación» (2019). Relació de les sol·licituds concedides i denegades de la convocatòria.

  Resolució de 5 de juny de 2019 del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es publica la relació de les sol·licituds concedides i denegades de la convocatòria d’ajudes per a la realització d’estades d’investigació en centres d’investigació o universitats iberoamericanes en el marc del Programa «Becas Iberoamérica. Santander Investigación».

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy