University of Valencia logo Logo del portal

  • Investigadora

EurorecercaLa secció d'R+D+I Internacional posa a l’abast dels agents implicats a la recerca europea el butlletí Eurorecerca on publiquem informació relacionada amb convocatòries europees, esdeveniments, cerca de socis, i notícies relacionades amb el finançament de la recerca i la innovació.

Una vista prèvia dels darrers Eurorecerca publicats es mostra a la pàgina de Novetats de l'àrea d'internacionalització del web de Recerca i Transferència, dins el portal web de la Universitat de València; des d'ahí s'accedeix a cada Eurorecerca individual fent clic a sobra el títol de la novetat. A la resta de butlletins anteriors s'accedeix mitjançant el menú Arxiu Eurorecerca.

A més del web, cada butlletí Eurorecerca s'anuncia a la seua pàgina de Facebook. Addicionalment, els usuaris que així ho volen poden subscriure's a les llistes de distribució de la secció d'R+D+I Internacional i rebre el butlletí per correu electrònic. La informació està disponible en el menú Subscripció.

 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy